PETER ERSKINE / KENNY WERNER / SCOTT COLLEY / BENJAMIN KOPPEL - The Art of The Quartet - Billetter

PETER ERSKINE / KENNY WERNER / SCOTT COLLEY / BENJAMIN KOPPEL - The Art of The Quartet - Billetter

Kenny Werner, klaverBenjamin Koppel, saxofonScott Colley, kontrabasPeter Erskine, trommer De to amerikanske stjernemusikere, pianist Kenny Werner og bassist Scott Colley, har været med hvert år ...

Mere information ...

  • Hvor og hvornår?

  • Til mig og andre!

  • Billetlugen Community

Prisoversigt

Bestil billetter
EventByDato
PETER ERSKINE/KENNY WERNER/SCOTT COLLEY/BENJAMIN K...VALBY
Prøvehallen
fr, 14-07-17
19:30
 
Billetter fra DKK 235,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
PETER ERSKINE/KENNY WERNER/SCOTT COLLEY/BENJAMIN K...VALBY
Prøvehallen
lø, 15-07-17
19:30
 
Billetter fra DKK 235,00
Print@Home billetter tilgængelige  Billetter
Til overblik1 - 2 af 2

Eventinfo

Kenny Werner, klaver
Benjamin Koppel, saxofon
Scott Colley, kontrabas
Peter Erskine, trommer

De to amerikanske stjernemusikere, pianist Kenny Werner og bassist Scott Colley, har været med hvert år siden SummerJazz første gang slog dørene op for en ny international jazzscene i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival i 2009. Werner, Colley og saxofonist Benjamin Koppel påbegyndte et tæt samarbejde, der bla. har resulteret i en lang række CD-udgivelser, og sammen har de hvert år på festivalen præsenteret nye konstellationer, nye musikalske temaer og nye topsolister i spændende koncertforløb til stor glæde for både koncertgængere og musikere.

I 2016 inviterede de tre musikere en af jazzscenens allerstørste stjerner, saxofonisten Joe Lovano til Danmark og dette forrygende samarbejde blev dokumenteret på LP- og CD-udgivelsen ”The Mezzo Sax Encounter”. Og også i år har de tre musikere rakt ud efter stjernerne – de har nemlig fået den levende legende, trommeslager Peter Erskine, til at slå vejen forbi Valby.
Peter Erskine, der er en af sin generations mest berømmede musikere, har tidligere slået sine folder i tre af jazzhistoriens største orkestre, Weather Report (med Wayne Shorter og Joe Zawinul), Steps Ahead (med Michael Brecker og Mike Stern) og Bass Desires (med Marc Johnson, John Scofield og Bill Frisell). Og indspillede for et par år siden en CD sammen med Benjamin Koppel, hvor musikerne fandt fælles inspiration i at udforske det klassiske jazzkvartetformat med en række kompositioner, der med jazzen som klokkeklart omdrejningspunkt trækker på så forskellige kilder som de klassiske komponister Bela Bartok, Charles Ives og Herman D. Koppel, tilsat et skvæt tolvtonemusik og en god portion soul.
Og nu altså præsenteret live med nogle af de mest virtuose og velswingende solister på den internationale jazzscene i dag.