Hvad
Hvor
Hvornår

Min profil

Med ”Min Profil” får du en komplet oversigt over alle dine køb på billetlugen.dk. Har du købt billetter med Print@Home, kan du til hver en tid gå ind på din købshistorik og downloade dine billetter igen, såfremt du har været logget ind på din profil under købet.

Det er gratis, og du skal kun udfylde dine adresseoplysninger én gang - så er det nemmere og hurtigere at købe billetter i fremtiden.

Det er nemt at oprette en profil på billetlugen.dk. 

Klik på linket "Min profil" i højre side af menulinien på billetlugen.dk. Du skal klikke på knappen "Opret profil", som du finder i bunden af boksen. Oplysningerne, som skal bruges ved oprettelse, er dit navn, din e-mailadresse samt dit ønskede password.

Når du logger ind, er det en god idé at gå ind i ”Indstillinger” og angive din postadresse. Så bliver den automatisk udfyldt, når du logger ind for at købe billet.

For efterfølgende at logge ind med din eksisterende profil har du to muligheder:

1. Klik på linket "Min profil" i højre side af menulinien, inden du begynder at købe billetter.

2. Når du er i færd med at købe billetter, bliver du automatisk spurgt, om du vil logge ind, når du har fundet billetter.

Forsiden af din profil kalder vi for ”Dashboard”. Her ser du dine kommende arrangementer, og du kan let klikke ind og læse informationer om arrangementerne. Du bruger menuen til venstre til at navigere til funktionerne under din profil.

Undersiden "Historik" viser alle de køb, du har foretaget, mens du har været logget ind. Du kan klikke på den enkelte ordre for at se den oprindelige kvittering, som du fik, da du købte dine billetter. Har du købt billetter med Print@Home, er det også herfra, du kan downloade dine billetter. Klik ind på kvitteringen og klik på knappen "Download Print@Home" - så får du din PDF med billetter.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.