Hvad
Hvor
Hvornår

Generel info

 

 

Restriktioner i brugen af materiale

Du må bruge og downloade dele af siden til privat brug under forudsætning af, at alle rettigheder respekteres. Enhver form for kommerciel brug af websitet kræver forudgående tilladelse fra Billetlugen A/S. Enhver form for uretsmæssig brug af websitet vil blive retsforfulgt.

Varemærker, billeder og kendetegn

Alle varemærker, billeder og kendetegn på websitet tilhører Billetlugen A/S eller andre, som har givet Billetlugen råderet over de nævnte mærker og billeder. Ingen af disse varemærker og billeder må benyttes uden forudgående tilladelse fra Billetlugen A/S eller den berettigede tredjepart.

Lyd og billede

Video- og lydmateriale er stillet til rådighed med tilladelse fra KODA og NCB. Viderekopiering og videredistribution er ikke tilladt i henhold til ophavsretsloven.

Linkede informationer

Billetlugen har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre web-sites igennem links. Disse web-sites er uden for Billetlugens kontrol, og vi har ikke noget ansvar for indholdet på de pågældende sider.

Forbehold for ændringer

Billetlugen kan løbende ændre og opdatere de regler og betingelser, som gælder for billetlugen.dk. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om evt. ændringer.

Børn og mindreårige

Du skal være over 18 år for at købe billetter på billetlugen.dk.
Billetterne kan bruges af alle, såfremt der ikke foreligger en aldersgrænse for arrangementet.

Misbrug

Ethvert misbrug eller forsøg på misbrug politianmeldes, og vedkommende vil blive holdt ansvarlig for ethvert tab, som påføres Billetlugen eller tredjemand.

Kvittering for køb

Som kunde hos Billetlugen får du altid en kvittering for dit billetkøb. Du får en kvittering frem på skærmen, når du har gennemført købet og samtidig sendes en e-mail med en kvittering til den e-mailadresse, du har oplyst. Har du ikke modtaget kvitteringen inden for 24 timer efter købet, bedes du kontakte Billetlugens Kundeservice på tlf. 70 263 267.

Du kan også altid logge ind på "Min profil" med dit brugernavn og din kode, hvis du vil se tidligere køb. Dette kræver dog, at du var logget ind på din profil på købstidspunktet. "Min profil" findes ved at trykke på linket til "Min profil" i højre side af menulinien på billetlugen.dk.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.