Hvad
Hvor
Hvornår

Zirkus Nemo - Svendborg

Billetter til Zirkus Nemo - Svendborg, 2011 Svendborg

Kære publikum!

 

Jeg har været verden rundt for at finde de mest fortryllende artister og akrobater, men jeg har også fundet min helt egen ROBIN, og ham fandt jeg i København, nemlig den vanvittigt morsomme og dygtige skuespiller og komiker PETER FRÖDIN (Tivoli Varietéen, Det brune punktum m.m.). Som altid har jeg også nogle dejlige damer i manegen. I år har jeg den ære at præsentere mine BATGIRLS i skikkelse af skuespillerinden HELLE DOLLERIS (Emma's Dilemma og Bornholms Stemme m.m.), foruden min trofaste og mangeårige BUNNY, skuespiller LAURA KVIST POULSEN (Krysters Kartel m.m.).
Fra det stuure stuure udland har jeg hjembragt de bedårende og stærke italienske CURATOLA BROTHERS, der, med sjælden atletisk styrke og særdeles sydlandsk charme, optræder med storartede akrobatiknumre. Fra Støvlelandet har jeg også fornøjelsen at præsentere den uovertrufne hundedressør og håndstandsmester, GLEN NICOLODI, som jeg ikke kan få nok af!
Og endelig skal I opleve den himmelske tysk-schweiziske alliance, DIE SORELLAS, som er blandt klodens dygtigste luftartister. I Zirkus Nemo vil de udføre et verdensnummer, simpelthen!
Som altid er der levende musik i Zirkus Nemo, og som altid er det FRANS BAK OG HANS FORRYGENDE ORKESTER: Jesper Rytkov (trommer), Nicholas Findsen (bas), Kasper Tranberg (trompet) og Frans Bak (keyboard m.m.).
Jeg glæder mig til at byde både nye og trofaste gæster velkommen i verdens smukkeste zirkustelt til en zirkusoplevelse ud over det sædvanlige!

På gensyn,

 

Søren Østergaard, Zirkusdirektør

 

 

R-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.