Hvad
Hvor
Hvornår

Youth Lagoon

Billetter til Youth Lagoon, 2013 København V

Den 20. november vender den 24-årige Trevor Powers tilbage Danmark med Youth Lagoon aliasset, hvor han for første gang vil optræde med sit nye album ‘Wondrous Bughouse’ i Pumpehuset.

Powers er i øjeblikket aktuel med sit andet album ’Wondrous Bughouse’, der følger op på det anmelderroste og drømmende lo-fi-poppede debutalbum ‘The Year of Hibernation’ fra 2011. Albummet handler ifølge Powers om at “blive mere fascineret af den menneskelige psyke, og hvor det åndelige møder den fysiske verden.” I den tid han skrev albummet blev Powers også mere fascineret med det metafysiske univers og idéen om at blande disse tanker med popmusik.

Ligesom debuten har anmelderne også taget godt imod ’Wondrous Bughouse’, der blandt andet endnu engang modtog Best New Music af Pitchfork.

Derfor er der helt sikker meget godt i vente, når Powers går på scenen i Pumpehuset. Og så kan vi jo kun håbe på en ligeså god oplevelse, som Powers’ sidste københavnerbesøg, der blev kvitteret med 5 stjerner fra Soundvenue.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.