Hvad
Hvor
Hvornår

Young Thug

Soundvenue Session: Young Thug + Support: Emil Stabil

Den amerikanske rap-komet Young Thug giver koncert i København til august. Han blev født som Jeffery Williams, men er bedre kendt under sit alias Young Thug. Med hiphop som inspiration gennem sin opvækst i Atlanta, udgav Thug en trilogi af mixtapes med titlerne I Came from Nothing, inden han blev signet til Gucci Mane’s 1017 Brick Squad Crew i slutningen af 2012.

I starten af 2013 udgav rapperen mixtapet 1017 Thug, der inkluderede singlen Picacho og hittet Stoner, som sikrede ham et gennembrud i branchen. Videoen har knap 5 millioner visninger på YouTube og blev også nomineret som ”Best Club Banger” til BET Awards i 2014. Samme år medvirkede den excentriske rapper på de to albums About The Money og Rich Gang: Tha Four, som er kollaborative albums med henholdsvis T.I. og Killer Mike samt Rich Homie Quan.

I april udgav Thug sit første solo-mixtape i to år med titlen Barter 6, som en forløber til det længe ventede debutalbum Hy!£UN35, der udgives 28. august. Der er dermed rig mulighed for at opleve Young Thug optræde med en masse ny musik, når hans turné rammer Store Vega i København 23. august

Aldersgrænse: 8 år

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.