Hvad
Hvor
Hvornår

Xstatic 2011

Billetter til Xstatic 2011, 2011 København Ø

Se traileren til Xstatic 2011 her

Xstatic konceptet, der gennem de seneste år har været styret af Thomas "Jub" Christensen. Har fået fornyede styrker og køres nu af Hardstylers, I den forbindelse er Thomas blevet ansat af Hardstylers, til at hjælpe med afvikling af alle fremtidig events. Ved at samle vores styrker har vi nu rammerne for, at skabe gode resultater og sørge for, at vores publikum kan komme til at opleve nogle af de fedeste Harder Styles events i Danmark.

Hardstyle publikummet har gjort det muligt for os, at kunne fortsætte med at arrangere events i Danmark, og Xstatic går nu hen og bliver Hardstylers fjerde event. Forventningerne efter PRYME er høje, og vi glæder os rigtig meget til at invitere jer alle sammen til Xstatic 2011 den 8. Oktober, til hvad der bliver det største og vildeste Xstatic nogensinde. De første navne på lineuppet er allerede offentliggjort og vi byder velkommen til:

AREA 1: MAINSTAGE
HEADHUNTERZ (NL)
COONE (BE)
RAN-D (NL)
FLARUP (DK)
DJ DEAN (DE)
UNIFITE vs IDENTIC (DK)
DAX (DK)

AREA 2: IHDS (Internation Hard Dance Sessions)
PHIL YORK (UK)
FAUSTO (NL)
RONNI BANG (DK)
WAVOLIZER (DK)
HOLGER DJ (SE)
KOLDSA (DK)
??? DK WINNER
??? SE WINNER
??? EU WINNER

Vi ses til Skandinavens førende harder styles event.

Vil du vinde et af de 3 sidste spots så tjek: http://www.hardstylers.dk/News/611/Xstatic-2011---DJ-competition.aspx

Facebook

-A-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.