Hvad
Hvor
Hvornår

Wrestling

Billetter til Wrestling, 2016 Aalborg

 

Der er garanti for blod, øl og blå mærker, når BODYSLAM! og deres gruppe af wrestlers, som alle har stort kørekort i øretæver en gros, besøger Skråen for at levere et live-show som ikke findes mage på denne side af atlanten!

 

Wrestling er lige dele vilde stunts som det er drama og spænding - så når BODYSLAM! Pro-Wrestlings vanvittige persongalleri indtager Aalborg for første gang d. 16. januar er det helt sikkert, at de karikerede kæmpere kommer for at efterlade et voldsomt indtryk!

 

Den læderjakkeklædte bad boy Rick Dominick med sin smukke kæreste Grace; den gotiske, maskerede Emeritus Midnight; eksperten i teknisk britisk wrestling Chris Ridgeway; den arrogante rapper Michael Fynne og mange flere danske og internationale wrestlers kommer til Aalborg med det formål at blæse taget af Skråen i blandt andet en ”tables match” hvor taberen er den, der bliver smidt igennem et bord!

 

Men ikke nok med at grandvoksne mænd bliver smidt igennem borde, for derudover kan man også opleve en sjælden kvindekamp på dansk jord, når damerne indtager ringen for at vise drengene hvordan det skal gøres!

 

Alt det og meget mere i et to timer langt actionbrag med en stemning du bare skal opleve live. Sidst blæste BODYSLAM! taget af Ceres Park & Arena i Aarhus og nu er det blevet Skråen i Nordkrafts tur. Du har aldrig været med til noget lignende!

 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.