Hvad
Hvor
Hvornår

W:O:A - Metal Battle

Billetter til W:O:A - Metal Battle, 2012 Aalborg

Wacken Open Air & Livescenen præsenterer 
i samarbejde med Devilution.dk, Metalzone.dk, Rockfreaks.net
EMP Danmark & Jägermeister
W:O:A METAL BATTLE DANMARK 2012

HVAD ER METAL BATTLE
W:O:A Metal Battle er en talentkonkurrence startet af verdens største Metal festival - Wacken Open Air - tilbage i 2004. Konkurrencen blev iværksat som et initiativ fra festivalens side, som deres bidrag til at booste undergrundsscenen. Det første år deltog 11 bands som blev afviklet på festivalen. Siden da har konceptet udvidet sig markant og i 2012 er mere end 30 lande involveret i konkurrencen. 

I 2012 bliver konkurrencen i Danmark afholdt for tredje gang. I 2010 var det BY THE PATIENT som vandt og sidste år var det APHYXION. 

SHOWTIME!?Konkurrencen herhjemme består af fem indledende runder og en finale. Datoerne er som følger:

4. APRIL - Studenterhuset, Aalborg
14. APRIL - V58, Aarhus
5. MAJ - Pumpehuset, København

Til hver indledende runde deltager 3-5 bands. Dertil kommer en headliner, og i år er valget faldet på Dawn Of Demise. I alt kan publikummet vente et Metalshow på over 4 timer. 

Alle bands i de indledende runder, er nøje udvalgt af en jury, baseret på kunstnernes indsendte materiale.

AFGØRELSERNE & JURY GRUPPERNE
I henholdsvis de indledende runder, samt til finalen, er det en jury som afgør, hvilke bands som skal gå videre til den nationale finale, og hvem der i den sidste ende står som vinderen af W:O:A Metal Battle Danmark 2012 slaget.
Publikummet har fra 2012 runderne, også fået indvirkning på afgørelsen. Den samlede publikumsstemme, til hver indledende runde og til finalen, bliver medtaget som ét ekstra jurymedlem.

De involverede i jurygrupperne, er alle erfarende folk fra metalmiljøet i Danmark. Disse værende musikere, anmeldere, producere mm.

HVORFOR ET SHOW SOM METAL BATTLE?
I modsætning til en del andre konkurrencer, så er baggrunden for W:O:A Metal Battle at styrke metalscenen. Derfor ser vi i første omgang ikke dette som en konkurrence, men som en mulighed for at sende et dansk upcoming Metaltalent videre, til verdens største metalfestival - Wacken Open Air.
-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.