Hvad
Hvor
Hvornår

The White Album + In Memoirs

Billetter til The White Album + In Memoirs, 2012 København V

Ideal Bar Live præsenterer

The White Album og In Memoirs indtager Ideal Bar med følsomme toner

Den 24. oktober bliver Ideal Bar indhyllet i hjertevarm og følsom musik, når to af 2012s mest spændende acts indtager scenen i form af folk-bandet The White Album og Det Elektriske Barometer-darlingen, In Memoirs.

The White Album
The White Album beskriver sig selv som et band, der består af tre meget gode venner, der alle har et stort skæg og meget store hjerter. Bandet arbejder for tiden på at etablere sig som et navn på den engelske musikscene, hvor de har fået en god modtagelse og skal turnere i løbet af sommeren.

Lækker sommerinspireret video
The White Album trækker på inspiration fra folk og indierock, og det kan blandt andet høres på singlerne ”Another” samt ”The Line” med dertilhørende lækker sommerinspireret video. The White Albums musik bryder med de traditionelle grænser, for hvad der er tilladt. Alt kan ske på deres kommende debut EP.

In Memoirs
Bag navnet In Memoirs finder man Morten Filipsen, der med sine følsomme indiepop-sange har opnået status som en vaskeægte Det Elektriske Barometer-darling.

Førstesinglen "Hiding Here With Us" røg direkte ind på førstepladsen på Det Elektriske Barometers hitliste, efterfulgt af single nr. 2 "This Is The Sound", som lå der de efterfølgende otte uger.

Gamle minder og oplevelser
Soloprojektet er kulminationen af en indsamling af numre skrevet over fem år. Sangene er skrevet, produceret og indspillet i Morten Fillipsens lejlighed i København. In Memoirs inviterer lytterne ind i et melankolsk og drømmende univers, hvor der er masser af plads til at lade sig rive med af musikken. De sfæriske sange handler om gamle oplevelser og minder deraf navnet In Memoirs.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.