Hvad
Hvor
Hvornår

Weekendophold i Lalandia i Rødby

Billetter til Weekendophold i Lalandia i Rødby, 2012 Rødby

Weekendophold i Lalandia i Rødby

30 forskellige inden- og udendørs aktiviteter, fri adgang til kæmpe vandland, gratis slutrengøring og eget feriehus - Alt dette og meget mere får I, hvis I bestiller et weekendophold i Lalandia i Rødby. Her får I tid og rum til aktiv afslapning og masser af familiehygge.

Jeres helt eget feriehus - Rum til familiehygge

Med hele syv forskellige hustyper til op til otte personer, har vi helt sikkert også det helt rette feriehus til jeres familie. Vores lyse og rummelige feriehuse byder blandt andet på en stor privat terrasse samt eget bad og køkken, og slutrengøring skal I slet ikke tænke på - det er inkluderet i prisen på opholdet.

Ankom allerede torsdag - Vi kalder det XL Weekend

Hvis I har brug for ekstra tid til at opleve alt det, Lalandia i Rødby har at byde på, kan I opgradere jeres weekendophold til en XL weekend, og ankomme allerede torsdag. I får en overnatning med 50% rabat, og bor naturligvis i det samme feriehus under hele opholdet.

Bestil jeres weekendophold allerede i dag

Med aktiviteter, underholdning og oplevelser for både store og små, er et afslappende weekendophold i Lalandia at attraktivt og populært afbræk fra den stressede hverdag. Bestil allerede i dag, og overrask familien med en weekend lidt ud over det sædvanlige.

 

Priseksempel:

3 dejlige feriedage for 4 personer

Lalandia i Rødby fra kun 2.690 kr.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.