Hvad
Hvor
Hvornår

Weekendophold i Lalandia i Billund

Billetter til Weekendophold i Lalandia i Billund, 2012 Billund

Weekendophold i Lalandia i Billund
Få et pusterum fra den stressede hverdag, og overrask familien med et weekendophold i Lalandia i Billund. Få to eller tre overnatninger i jeres eget feriehus, fri adgang til blandt andet Aquadome vandland og Monky Tonky land og masser af tid til at koble af og nyde livet.


Jeres helt eget feriehus - de perfekte ferierammer

Med seks vidt forskellige hustyper, har vi det perfekte feriehus for alle familier og behov. Alle vores rummelige og lyse feriehuse har både privat terrasse og eget bad og køkken, og ligger i gåafstand til både feriecenter, vandland og skøn natur rundt om Lalandia.

Forlænget weekend - Ankom torsdag til en skarp pris
Hvis I har brug for mere tid i Lalandia, kan I ankomme allerede torsdag og opgradere til vores XL weekend-ophold, hvor I en overnatning til halv pris. I bor naturligvis i det samme feriehus under hele opholdet.
Bestil jeres weekendophold i dag

Med over 30 forskellige inden- og udendørs aktiviteter, gode restauranter og masser af underholdning er Lalandia i Billund perfekt til et afslappende weekendophold. Bestil allerede i dag, og overrask hele familien med en weekend uden lige.

Priseksempel:
3 dejlige feriedage for 4 personer
Lalandia i Billund fra kun 3.430 kr.

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.