Hvad
Hvor
Hvornår

We Have Band

Billetter til We Have Band, 2012 København V

We Have Band på Lille VEGA

Det bliver umuligt at stå stille, når den britiske electropoptrio We Have Band giver koncert i Lille VEGA torsdag d. 22. marts. De har nemlig skabt sig nogle solide og dansable ørehængere, og når de rammer VEGA bliver det med deres spritnye album "Ternion" i bagagen.

Who Have Band?
Musikken er dansabel electropop, melodierne er yderst fængende, og folkene bag er We Have Band. Bandet, der med deres debutalbum WHB i 2010 fik gang i mange dansegulve rundt om i Europa.

På vej med nyt album
We Have Band har sluppet den første single "Visionary" fra det kommende album Ternion, der efter planen udkommer den 29. januar 2012. Med en særdeles vellykket debut i bagagen er forventningerne til den britiske trio høje. For med hits som "Divisive", "Oh!", "You Came Out", og "Honeytrap" fra debuten, så kan man roligt have høje forhåbninger til deres andet album.

Ternion er optaget på tour, i bandets eget studie samt i Flesh and Bone Studios i London, og det er produceret af ex-Clor medlemmet og Foals-producer Luke Smith og Ben Hillier, der tidligere har drejet knapper for bl.a. The Horrors, Blur og Elbow.

Let's dance
Londontrioen opstod i 2006 og består af Darren Bancroft, (vokaler, trommer, percussion og sampler), Dede Wegg-Prosser (Vokaler, percussion og sampler) samt hendes mand Thomas Wegg-Prosser (vokaler, guitar, bas og programmering). De udgav debutalbummet WHB med det primære fokus at få folk til at danse, og de fik hurtigt taget det store skridt at optræde med deres musik. Ingen af bandmedlemmerne havde megen sceneerfaring, men publikum tog dem til sig med det samme, for musikken går rent ind, og så forstår We Have Band ikke mindst at give den gas på scenen.

-KTP-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.