Hvad
Hvor
Hvornår
26. maj

Wafande

Musikhuzet i Rønne / Rønne
 
Hvornår
Fre., 26. maj 2017, 20:00
- Wafande
Prisniveau
150.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
Salget starter Lør., 01. april 2017, 10:00
 

Billetter til Wafande, 2017 Rønne

Syngende humørspreder med store pophits i bagagen

2011 var året, hvor Wafande brød igennem lydmuren og fik Danmark til at smile og ryste bagdelen. Det skete med et af årets største sommerhit "Gi’ mig et smil". Året efter slog Wafande fast at han var kommet for at blive med platinhittet ”Uartig”.

Lang tid inden Wafande kom på alles læber, var det kærligheden til musikken, der var drivkraften i hans liv. Den kærlighed skinner igennem ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen. For det er her, Wafande gang på gang viser, at han er en af Danmarks absolut stærkeste live-performere.

I 2014 udgav Wafande sit andet fuldlængde album Nyt Land. I 2015 udkom den soulede single "Himlen for mig selv" fra ep’en Grand Danois, som straks øjeblikkeligt blev Ugens Uundgåelige på P3.

Med kæmpe hits og en enestående stemme har Wafande sunget sig ind i danskernes hjerter og fået os alle til at gi' et ekstra smil og ryste røv. Kærligheden til musikken er ligeså tydelig som hans talent, og det skinner især igennem når han står på scenen med sit band i ryggen.

Live overrasker Wafande gang på gang publikum. Ja, faktisk sker det, at han overrasker sit eget band. Improvisationen falder Wafande naturligt ind, og der er ikke to koncerter, der er ens. Til gengæld er der garanti for en kæmpe fest – hver gang.

Musikhuzet i Rønne

Musikhuzet Bornholm, Store Torv 6
3700
Rønne
 
Hvornår
Fre., 26. maj 2017, 20:00
- Wafande
Prisniveau
150.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
Salget starter Lør., 01. april 2017, 10:00
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.