Hvad
Hvor
Hvornår

Vores Planet – LIVE IN CONCERT

Vores Planet – LIVE IN CONCERT i Forum København

BBC Worldwide, FKP Scorpio og Beatbox Entertainment præsenterer:
Vores Planet – LIVE IN CONCERT

De mest fascinerende optagelser fra BBC-dokumentaren vises på et gigantisk lærred –
under ledsagelse af et 80 mand stort orkester.
Konferencier: Peter Mygind

“Det er ikke blot en serie; det er fænomenalt TV… Vores Planet er medrivende fjernsyn”, således skrev den britiske avis THE GUARDIAN i anledning af BBC’s udsendelse af det første afsnit af dokumentarserien Vores Planet. Og Vores Planet sprænger i sandhed alle kendte rammer inden for naturdokumentarer. Vi får et indblik i vores verden som aldrig tidligere er set mage. Serien tager os med til steder, som ingen hidtil har oplevet, og den giver os fabelagtige øjeblikke og indtryk.

Optagelserne til denne mageløse programrække stod på i over fem år, hvor 40 kamerahold filmede på mere end 200 lokationer på kryds og tværs af planeten – på land, under vand og fra luften. Denne helt nye standard inden for dokumentaroptagelser af naturens fauna, som verden således blev vidne til, udsprang af over 10.000 timers originaloptagelser – optagelser, der er både spektakulære, prægtige og storslåede.
Med Vores Planet har den britiske filmproducent, Alastair Fothergill, formået at skabe en personlig og ypperlig kærlighedserklæring til vores verden – et arbejde, der har høstet stor anerkendelse fra såvel kritikere som publikum; og da dokumentaren blev udsendt, opnåede den svimlende seertal. Fothergill har endvidere modtaget adskillige priser og hæders-bevisninger for denne indsats.
Musikken, der stemningsfuldt bærer serien frem, er komponeret af George Fenton, som er vidt berømt for sin musik til adskillige TV- og biograffilmsucceser som for eksempel Ghandi, En Ny Dag Truer, Anna Og Kongen samt No Country For Old Men. Han er ligeledes komponisten bag underlægningsmusikken til “Den Blå Planet” – forløberen for Vores Planet, og hans akustiske højdepunkter bidrager i høj grad til begge seriers succes.

I Danmark har Vores Planet hidtil været begrænset til fjernsynsskærmen. Men nu kommer liveopførelsen af denne succesrige serie omsider til Skandinavien, hvor den kan opleves fra februar 2016.

Akkurat som serien, tager liveudgaven – der iøvrigt er med BBC Worldwide som medproducent – publikum med på en uforglemmelig visuel og musikalsk rejse til vores planets absolut skønneste og mest uberørte egne, hvor en fænomenal blanding af symfonisk koncert og filmiske optagelser byder på en oplevelse ud over det sædvanlige.

Den billedverden, der er håndplukket til Vores Planet – Live in Concert, fremhæver de mest storslåede optagelser, de mest usædvanlige historier og de mest dramatiske øjeblikke fra dokumentaren. Optagelserne vises i uovertruffen HD-kvalitet på et over 140 kvadratmeter stort – ja, kæmpestort – lærred. Dertil kommer Prags 80 mand store filharmoniske orkester, der under ledelse af Matthew Freeman leverer en uforglemmelig liveopførelse af George Fentons underlægningsmusik. Musikken er en sublim iscenesættelse af det filmiske billedunivers, som på gribende vis forstærkes af den ledsagende musik: Fra dæmpede rolige melodier, der ledsager billederne af for eksempel en ællings allerførste tøvende skridt – til det dramatiske strygerensemble og paukeslagene, der danner baggrund for en hvidhajs bratte og majestætiske opstigen fra havets dyb for at snuppe sit bytte i form af en prisgivet sæl i havoverfladen.  

Samtidig beretter Peter Mygind, der leverer kommentarerne til Vores Planet – Live in Concert, om filmproducenternes arbejde under optagelserne af dyrelivet; mens tilskueren bliver taget på en to timer lang betagende visuel og musikalsk rejse – fra verdens allerdybeste hulesystemer og helt op til Himalayas tinder, fra frosne ødemarker til den tropiske urskov, fra Kalahariørkenen til oceanets dyb.

Billetter til Vores Planet – LIVE IN CONCERT kan fås hos billetlugen.dk og online fra: www.vores-planet.dk
 

Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.