Hvad
Hvor
Hvornår

Volcano Choir

Billetter til Volcano Choir, 2013 København S

VOLCANO CHOIR TIL AMAGER BIO
Justin Vernon, måske mest kendt som frontmanden i Bon Iver, er en blækspruttemusiker i mange sammenhænge. Men efter et par år med andre ting i fokus, har han igen har fundet sammen med Volcano Choir.
Siden udgivelsen af debutalbummet “Unmap” fra 2009, har Justin Vernon været i gang med at erobre verden med Bon Iver, men nu har bandet endelig udgivet den længe ventede opfølger “Repave”.

“Repave” viser helt bestemt Volcano Choir fra en flottere og mere formfuldendt side og det er tydeligt at der her er kælet langt mere for de musikalske detaljer end på “Unmap”.
Vernons melankolsk slebne stemme fører an ind i det musikalske rum, hvor musikken breder sig mellem tyst inderlighed og de store hymniske udtræk.
På "Repave" dyrker Volcano Choir vekselvirkningen mellem det intense og skrøbelige og det anderledes svulstige og storladne, og det fungerer upåklageligt.
Hør blot intensiteten I det smukke nummer “Byegone” og begynd at glæde dig til en fantastisk aften smukt selskab

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.