Hvad
Hvor
Hvornår

VOLBEAT

Billetter til VOLBEAT tour, 2013

Volbeat

ANNONCERER EKSTRA-KONCERT I FORUM
Boxen i Herning : lørdag 23.november – UDSOLGT
Forum i København : søndag 24.november - UDSOLGT
Forum i København : søndag 1.december - EKSTRA-KONCERT

Til november vender Danmarks største rockband tilbage til deres hjemland for at spille for deres danske fans. Interessen for de to annoncerede koncerter er gået over al forventning og Forum er udsolgt, Boxen er tæt på udsolgt.
Bandet er meget taknemmelige for denne overvældende interesse og har besluttet sig for at sætte endnu en koncert op i Forum.
Ekstra-koncerten kommer til at ligge 1.december, således at den sidste koncert de kommer til at spille i år og afslutningen på deres arena-turné bliver i Danmark for deres danske fans!
 
Siden Volbeat startede i København i 2000, har de udgivet fem album og to live-udgivelser samt modtaget en masse priser og guld- og platinplader, hvilket har givet dem stjernestatus i ind- og udland. Destilleringen af den oprørske metal, rockabilly, country, western og rock'n'roll sat sammen med et benzinslugende bæst af en lyd har trukket enorme bifald fra musikfans verden over, og givet dem respekt og beundring fra ikoniske musikere som James Hetfield og Lars Ulrich fra Metallica, Lemmy fra Motörhead, King Diamond og Social Distortion.
Volbeats oprindelige trio består af Michael Poulsen (vokal/guitar), Anders Kjølholm (bas) og Jon Larsen (trommer) og har for ganske nylig fået følgeskab af den tidligere Anthrax/The Damned Things guitarist Rob Caggiano, der har produceret albummet med bandets ’faste’ samarbejdspartner Jacob Hansen.
 
Volbeats nye album, Outlaw Gentlemen & Shady Ladies, samler alle bandets indflydelser og inspirationer og omformer dem til noget nyt og uopdaget. Det gik direkte ind som nr.9 på den officielle amerikanske albumhitliste samt nr.1 på albumsalgslisterne i Canada, Tyskland, Norge, Schweiz, Østrig og selvfølgelig i Danmark!

Support: Teenage Bottlerocket og Iced Earth

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.