Hvad
Hvor
Hvornår

Vocal Line: The Grand Concert

Billetter til Vocal Line: The Grand Concert, 2012 Aarhus C

Vocal Line omfavner Festugens tema Big og afprøver om size matters. Vocal Line optræder i sin velkendte form, men også udvidet til mere end dobbelt størrelse med tidligere medlemmer og ledsaget af strygergruppen Who Killed Bambi?. I Symfonisk Sal er der højt til loftet og plads til ambitiøse eksperimenter med udgangspunkt i både nyt materiale og kendte arrangementer. Der er rum for samklang og genklang, plads til det skrøbelige og det storslåede, når Vocal Line løfter sig til et tutti, der også omfatter publikum.

Vocal Line er et moderne a cappella kor med 30 sangere, der dirigeret af Jens Johansen. Koret blev dannet i 1991 i Århus og har som sit erklærede mål at være frontløber i udviklingen af den rytmiske korsang, nationalt såvel som internationalt. Gennem årene har Vocal Line konstant søgt at udvide grænserne for a cappella musikken, og koret sigter mod et stadig højere musikalsk niveau.

Gennem sin mere end 20-årige levetid har koret opnået stor anerkendelse i hele Europa og store dele af den øvrige verden, og Vocal Line kan desuden bryste sig af at have vundet en række store, internationale priser. I kraft af dette indtager koret en fornem position som forbillede for kor verden over.

Vocal Line tager udgangspunkt i den danske kortradition. Herfra har koret udviklet en stærkt personlig stil med elementer af pop, rock og jazz, og koret formår som få andre at forene himmelstræbende, nordiske klange med personlighed og inderlighed. Dette kombineret med korets velklingende, detaljerede og til stadighed eksperimenterende arrangementer får Vocal Line til gang på gang at fange og berøre sit publikum - ikke mindst takket være sangernes individuelle indlevelse og musikalitet, som på karakteristisk vis går op i en højere og særligt sammensmeltet enhed.

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.