Hvad
Hvor
Hvornår

Vintermetal

Billetter til Vintermetal, 2016 Aalborg

Artillery, Dawn Of Demise, 9000 John Doe, Evra

Skråen afvikler for 4. gang Vintermetal og igen i år skruer vi ambitionerne en tak ekstra i vejret med 4 særdeles stærke navne.

 

Danmarks mægtigste Thras legender Artillery, som efter 6 ugers succesfuld tour til USA, Kina og flere eeuropæiske festivaller, nu er i Medley Studiet for at lave en opfølger til den meget roste legions, der udkom i 2013 på metal Blade USA.

Dawn Of Demise fra Silkeborg spiller tonsetungt dødsmetal, og med den karismatiske forsanger Scott jensen i forgrunden er der statsgaranti for at du bliver revet rundt kværnet sammen og forløst på samme tid.

Evra går fra starten efter et stærkt musikalsk udtryk, hvor der bygges stilistisk bro mellem to genre - stoner og hardcore i en lyd der kaster tunge groovy riffs ind i en verden fyldt med vildt tempo og hårdtslående, kaotisk energi.

ingen vintermetal uden det bedste fra den lokale scene. 9000 John Doe har siden 2008 med deres hilbilly hardcore rock'n'metal væltet de danske spillesteder med deres særdeles energiske live-show.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.