Hvad
Hvor
Hvornår

Vi sidder bare her

Billetter til Vi sidder bare her, 2017 Aarhus C

Vi Sidder Bare Her vender tilbage til Musikhuset, hvor de nu vil indtage Store sal med deres underfundige fortællinger og leg med sprog og lyd.

Nogle gange sidder man med et forventningsfuldt smil på læben allerede inden man har lyttet til et musikalsk projekt, og netop sådan havde de fleste mennesker det nok, da konstellationen Vi Sidder Bare Her blev annonceret. For magen til spændende konstellation skulle man da lede længe efter og Succesen udeblev da heller ikke!

Nu er Vi Sidder Bare Her klar med sit 4 udspil " RAK-MA-GAK" Et album der er udsprunget af, at Jørgen Leth denne gang har taget førerstokken for at få albummet færdigt. Han har insisteret på at de skulle i gang og har haft masser af emner.

"RAK-MA-GAK" kredser om emner som "Efterår" som årstid og hvad den giver af følelser og melankoli. Om hvordan det var at cykle og hvor det også implicit ligger i tankerne at Jørgen Leth ikke kommer til det igen. Titelsangen er en charmerende og underfundig sag, der handler om at tale sort og være temperamentsfuld. Og så får man også svaret på hvorfor Jørgen Leth hader havet. I det hele taget må man sige at det er en Jørgen Leth i absolut topform på albummet "RAK.MA-GAK". 

Fornemt bakket op af Mikael Simpson og Frithjof Toksvig viser Vi Sidder Bare Her, at de er unikke på den danske musik scene. Der er ingen som dem, der på original og udfordrende vis laver deres egen form for Spoken Word.

I samarbejde med Aveny-T, har Vi Sidder Bare Her, skabt en teaterkoncert der giver publikum en uforglemmelig rejse i alle følelses registre og når man har været med, er man godt tanket op!

Foto: Søren Solkær Starbird

Arrangør: Musikhuset

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.