Hvad
Hvor
Hvornår

Veto + support

Billetter til Veto + support, 2012 Aarhus C

VETO offentliggør efterårsturné

I efteråret kan den toneangivende aarhusianske kvintet VETO opleves i landets fire største byer på en eksklusiv klubturné i forbindelse med udgivelsen af karrierens fjerde udspil.

3. september 2012 udkommer EP’en ”Sinus”, som signalerer en ny begyndelse for VETO. Som altid, når vi har at gøre med VETO, er det ikke en titel, der er grebet ud af luften. Alt er gennemtænkt og gennemarbejdet:

”Vi er et sted, hvor vi godt ved, at intet i det her liv varer evigt. Og den tilstand – at vide, at livet er en serie af bevægelser og affinde sig med det – er omdrejningspunktet i vores musik lige nu. En tilstand af flux-reflux, flod-ebbe, aktion-reaktion, som alle oplever og i sidste ende gør os til dem, vi er. På godt og ondt. Og alt udgør et smukt hele som en sinuskurve i et diagram”, lyder det fra VETO -lejren.

Gennem karrieren har VETO løbende understreget sin status som et af landets mest stilskabende og populære bands – illustreret af priser som P3 Guld i 2008, en Danish Music Award i 2009 i kategorien ”Årets Danske Gruppe” samt en lang række GAFFA-priser.

I oktober kan man opleve VETO følgende steder:

11.10.12: Odense, Posten
12.10.12: København, Vega
26.10.12: Aalborg, Skråen
27.10.12: Aarhus, Train

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.