Hvad
Hvor
Hvornår

Vanguard Music Festival

Billetter til Vanguard Music Festival , 2013 Frederiksberg

Vanguard Music Festival

Rodriguez (Searching for Sugarman), Wu-Tang Clan, De La Soul, Håkan Hellström, Malk de Koijn, Pharoahe Monch, Ponyblod, Junip, Marvellous Mosell ... og mange flere.

Ny musikbegivenhed i Søndermarken, København 2-3. august 2013 med internationale og danske topnavne.Vanguard Music Festival er Københavns nye musikbegivenhed, der ligger centralt placeret i Københavns Søndermarken. De smukke parkrammer lægger samtidig op til en musikfestival, hvor publikum kan nyde de grønne omgivelser og medbringe picnickurven hjemmefra.

Programmet er spækket med topnavne og byder bl.a. på en debutoptræden på dansk grund af Sixto Rodriguez  - hovedpersonen fra den Oscar-vindende dokumentarfilm, “Searching For Sugar Man". Han spiller en af sine kun fire Europakoncerter på Vanguard. De danske hiphop-darlings, Malk De Koijn, besøger også Vanguard. Dette bliver gruppens eneste koncert i 2013. Svenske Håkon Hellstrøm, der er kendt for sine legendariske koncerter, og som samtidig er albumaktuel, gæster ligeledes festivalen. Wu-Tang Clan kommer forbi og fejrer deres 20-års jubilæum, det samme gør hiphoppens grand old men; De La Soul. Jose Gonsalez' albumaktuelle supergruppe, Junip, er på scenen, og super-mc'en Pharoahe Monch fra New York er også programsat. Sidst men ikke mindst er Tue Tracks nye bandprojekt, Ponyblod, booket til festivalen samt Marvellous Mosell.

Flere navne offentliggøres løbende.

På Vanguard spilles der koncerter fra to scener: en udendørs hovedscene samt en teltscene. Der spilles ikke fra begge scener samtidig.Vanguard slår porten op kl. 13 og slutter ved midnat. Billettersalget starter onsdag d. 22. maj via Billetlugen.

Om Vanguard: Ideen til Vanguard bygger på inspiration fra den finske Pori Jazz Festival. Festivalen har gennem mange år trukket publikum til parkkoncerter, hvor finnerne kunne medbringe picnickurven og nyde sol, musik, skyggefulde pletter, mad, drikke og godt selskab i dag og tidlige aftentimer. Gennem et år har Malmös største og ældste venue, Kulturbolaget, samarbejdet med danske Soulkitchen om at skabe denne nye musikbegivenhed midt i København. Vanguard vil præsentere dansk og international musik og servere lækkerier fra byens spisesteder - hvis man ikke selv vælger at medbringe picnickurven. Søndermarken er den perfekte oase i storbyen til Vanguard, hvor man kan dufte byens asfalt, men er dog en tur i skoven. Søndermarken kan nås på cykel fra brokvarterene på blot 10 minutter.

Med håbet om god modtagelse, og at dette vil være starten på en årlig tilbagevendende Københavner-begivenhed, byder vi velkommen til Vanguard Music Festival, 2-3. august, 2013.

Progammet:

2 august 2013                                                  

Håkan Hellström, Junip, Kashmir, Kitty Daisy & Lewis, Laid Back, Rodriguez (Searching for Sugar Man), m.fl                                         

3 august 2013

De La Soul, Looptrop Rockers, Malk De Kojn, Marvelous Mosell, Pharoache Monch, Ponyblod, Nicole Willis & The Soulinvestigators, Wu-Tang Clan.

Billetyper:

Partoutbillet: gælder til begge dage

VIP partoutbillet: Adgang til VIP/Backstage Bar + buffet på COFOCO begge dage samt 2X5 ølkuponer - 5 stk. til hver dag. 

Endagsbillet - fredag

Endagsbillet - lørdag

 

Picnic kurv fra COFOCO indeholder: ( engangsbestik, servietter og mad til 1 person)

Røget laks, peberrodscreme på drænet yoghurt, agurk/dikd Pastasalat.

Romanesco, parmesan & kylling.

Små kartofler vendt i rygeost, radisser, ærter og ærteskud.

Tomat mozzarella med grøn pesto.

Ost & charcutteri med kapers og cornichoner

Chokolademousse med chokoladebrud

Brød fra eget bageri

 

Late Night Vangaurd@VEGA

Dancehallstjernen Gyptian (JAM) til VEGA

Verdens hottes og mest stilbevidste dancehallmusiker - Gyptian sammen med Nitty Kutchie og Shiloh Band. Den 15.august kommer han til Malmø hvor I får em oplevelse for levet. Ingen har kunnet undgå Gyptians megahit "Hold you" som flittigt er blevet spillet på klubber og i radio over hele verden. Hittet er et sommerligt mix af regga, R&B og hip hop og er blevet remixet utallige gange af bl.a. Nicki Minaj, Lady saw, Stein, Rock City,Shani og Major Lazers.

Gyptians popularitet tog en medrivende fart på Jamaica i forbindelse med hans stille  "Serious tiems" fra debutalbummet "My Name is Gyptian" der kom for fire år siden. Opfølgeren " I can Feel Your Pain" kom ud i 2008 og nu er han aktuel med det nye album "Hold You"

"Det handler om att sætte krydderi på tilværelsen" siger Gyptian. "Når det kommer til musik, kan man ikke kun nøjes med et sound"

 

 

 

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.