Hvad
Hvor
Hvornår
2. september

Ustad Rahat Fateh Ali Khan

DR Koncerthuset / København S
 
Hvornår
Lør., 02. september 2017, 18:00
- Ustad Rahat Fateh Ali Khan
Prisniveau
999.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Ustad Rahat Fateh Ali Khan gæster Danmark den 2. september 2017.

DR Koncerthusets Koncertsal slår dørene op for ”Tribute Tour 2017”, et stort show med qawwal og hits fra film og tv.

Med fokus på musikken indtager Ustad Rahat Fateh Ali Khan en af landets bedste koncertsale for at give de mange toner fri udfoldelse – og efterlade lytteren med en fuldstændig musikalsk oplevelse, uanset hvor i den varme sal man placerer sig.

I 2017 er det 20 år siden, at Nusrat Fateh Ali Khan døde i en alder af blot 48. Ustad Rahat Fateh Ali Khan er nevø og kunstnerisk arvtager og rejser verden rundt for at ære hans minde musikalsk, kulturelt og personligt. Qawwal er traditionel musik forbundet med Sufisme, islamisk mysticisme og spiritualitet. Nusrat Fateh Ali Khan, hvis musikalske arv går mere end 600 år tilbage, er anerkendt for at udbrede qawwal til et bredere internationalt publikum. Derfor er det centralt for nevøen at rejse verden rundt, hylde ham og traditionen på store internationale scener.

Den tre timers lange koncert bliver opdelt i to afdelinger: Første del er en hyldest til Nusrat Fateh Ali Khan med frydefulde klange af qawwal, som har rørt så mange mennesker i årtier. Den anden del af koncerten har fokus på Rahat Fateh Ali Khans egne hits, som bl.a. er kendt fra film og tv.

”Tribute Tour 2017” begynder i januar og slutter lige efter Københavner-besøget i september i London.

Der har været vigtigt for arrangørerne at vælge en koncertsal, som giver publikum og artisterne den bedst mulige oplevelse af akustikken og orkestret.

DR Koncerthuset

DR Byen, Ørestads Boulevard 13
2300
København S
 
Hvornår
Lør., 02. september 2017, 18:00
- Ustad Rahat Fateh Ali Khan
Prisniveau
999.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.