Hvad
Hvor
Hvornår

Tyler Ward

Billetter til Tyler Ward, 2012 København V

TYLER WARD TILBAGE I VEGA
Den amerikanske singer/songwriter Tyler Ward spillede i marts i Lille VEGA. Nu gæster han igen Danmark og giver endnu en koncert i Lille Vega.

På bare få år har Tyler Ward transformeret sit liv fra at bo i sine forældres kælder til at være en af de mest populære nye navne.

Efter den dengang ukendte Tyler Ward i 2010 besluttede at lave en coverversion af "We Are The World" i forbindelse med OL er den unge singer-songwriters popularitet nærmest eksploderet og hans videoer set over 250 millioner gange på Youtube.

Siden har Tyler kastet sig ud i covers af både Lady Gaga, Britney Spears, Justin Bieber og Rihanna og hans helt egne sange, der med stor tydelighed understreger hans store talent som sangskriver bla. hittet "Our Story's Told"

Han gæstede for første gang Lille Vega i marts og lagde publikum for sine fødder med hans karismatiske og nærværende sceneoptræden og nu vender han tilbage.

Det er med fornøjelse vi endnu engang kan byde Tyler Ward velkommen. -KTP-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.