Hvad
Hvor
Hvornår

Twin Sister

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Twin Sister

Andrea Estella og Eric Cardona mødtes, efter at have spillet i forskellige bands og sammen fandt de den perfekte sangskriverformel, og dannede bandet Twin Sister der allerede nu har imponeret publikum og anmeldere verden over.

Kvintetten fra Long Island røg i starten af året ind på Soundvenues liste over 2011 mest lovende nye bands, efter udgivelsen af de to ep'er "Vampires With Dreaming Kids" og "Colour Your Life" som bød på charmerende, romantiske sange og viser at bandet på smukkeste vis skaber deres egen romantiske drømme-indieunivers.

"Vampires With Dreaming Kids" spænder fra smukke distortionflader, med en sårbar enkelhed og "Color Your Life" er den modne storebror, hvor melodiøse kroge prøves af - begge båret af Andrea Estellas smukke lyse vokal.

Nu er bandet klar med deres første fuldlængde album, "In Heaven" der bliver udgivet den 27. september, og Twin Sister beskriver selv sangene som et overdådigt fyrværkeri show med ungdommelighed og glød.
Du kan allerede nu lytte til første smagsprøve med singlen "Bad Streets" HER som er en tilbagelænet men funky lille sag.

Det er med stor glæde vi for første gang kan præsentere Twin Sister. -A-

 

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.