Hvad
Hvor
Hvornår

Turboweekend

Billetter til Turboweekend, 2012 Horsens

KulisseLageret sender Turboweekend i fængsel

Unik koncert på Spil Dansk Dagen bliver første indendørs koncert i "Snedkeriet" på FÆNGSLET.

For første gang siden FÆNGSLET åbnede som byens kulturgenerator, arrangeres en eksklusiv indendørs koncert med landets mest ombejlede band; Turboweekend. Koncerten finder sted på Spil Dansk Dagen torsdag d. 25. oktober og er resultatet af et samarbejde mellem KulisseLageret, koncertforeningen Rock Ministeriet, FÆNGSLET og Spil Dansk Dagen.

Turboweekend har siden deres P3 Guld pris som årets gennembrud og bedste danske liveact i 2011, været et af de mest spillede bands på danske radiostationer, og de forstår i den grad hvordan man leverer suveræne liveshows. De har spillet På et hav af festivaler i ind og udland, bl.a. på Roskilde, Northside, Spot og By:Larm i Oslo. Koncerten på FÆNGSLET giver publikum mulighed for at opleve bandet helt tæt på i unikke omgivelser, og da der er begrænset kapacitet til det specielle arrangement, er der også kun begrænset antal billetter sat til salg.

Deres første singleudspil "On My Side" fra det kommende album blev sendt på gaden i foråret, og efter at have været ugens uundgåelige på P3, figurerer den stadig som et af de mest spillede numre i æteren - det bliver et ægte sommerhit. Deres tredje album Fault Lines, har release netop nu den 25. juni. Præcis fire måneder efter deres release får du så mulighed for at opleve deres nye numre inden for murene på FÆNGSLET. Vi glæder os.
-KTP-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.