Hvad
Hvor
Hvornår

Tristan og Isolde

Billetter til Tristan og Isolde, 2012 Aarhus C


Musikhuset Aarhus og Den Jyske Opera præsenterer ny Klassisk serie.
Få 75 kr. i rabat pr. billet ved køb af mindst tre forskellige forestillinger. Køb senest 31. august. 

Se program om Klassisk serie her.

Køb billetter til Klassisk serie her.

 

"Tristan og Isolde’ er en historie, der lader naturen gå over optugtelsen. Den Jyske Operas opførelse vinder på glimrende orkesterspil, en lysende Isolde og en iscenesættelse, der lader sig styre af musikken."

( - gregersdh@dk Læs resten af anmeldelsen her

Wagners store opera om Tristan og Isoldes grænseløse kærlighed.

Med Tristan og Isolde opfører Den Jyske Opera igen én af Wagners store operaer. Mikael Melbye, dansk teaters fornemste æstetiker, iscenesætter og operachef Giordano Bellincampi dirigerer værket.

Ridderen Tristan skal følge den stolte irske prinsesse Isolde til Cornwall, hvor hun mod sin vilje skal giftes med Kong Marke. Tristan og Isolde drikker af en eliksir, som medfører en grænseløs og lidenskabelig kærlighed mellem de to. En passion så stærk, at den får dem til at vælge døden, hvor de evigt kan være forenet.

Tristan og Isolde synges af Robert Gambill og Ann Petersen. Ann Petersen brillerede i den Reumertvindende Die tote Stadt (‘10). Robert Gambill er en efterspurgt heltetenor og har sunget Tristan på La Scala i Milano og på større  operahuse i Europa. Desuden medvirker Petri Lindroos, Morten Frank Larsen, Elena Batoukova-Kerl og David Danholt m.fl. samt Den Jyske Operas Kor og Aarhus Symfoniorkester.

Synges på tysk med danske overtekster.

Varighed: Ca. 4 timer 45 min. inkl. 2 pauser á 30 min.

Gratis operaoptakt: 1 time før forestillingen

Arrangør: Den Jyske Opera

Gratis optakt: Wagners Musikdrama
Tirsdag 12. juni kl. 19.30
Om ledemotiver og det mytiske stof v/operachef og dirigent Giordano Bellincampi og cand.mag. Lene Juul Langballe.
Tilmelding og yderlig information på Den Jyske Opera

Madkurv

I forbindelse med køb af billet til Tristan og Isolde er det muligt at tilkøbe en madkurv. Madkurven koster 125 kr. pr. person og indeholder tærte, ost, charcuteri, tapenade, hummus, brød og kildevand.
Bemærk venligst, at tilkøb af madkurven først sker i den sidste fase af  billetkøbet, når man køber online.

Køb af madkurv, efter billetkøb er foretaget, kan kun ske ved henvendelse til Musikhusets billetsalg.

Denne forestilling er med i 2plus-serien. Med denne rabattype kan du få 50 kr. i rabat pr. billet, hvis du køber billetter til to eller flere forestillinger på en gang.

I 2plus kan du finde både teaterforestillinger, koncerter, comedy og dans. Se hele 2plus-serien her. Der bliver løbende  tilføjet nye forestillinger til 2plus.

Læs mere om 2plus.

Foto: Anders Bach

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.