Hvad
Hvor
Hvornår
6. maj

Trim (ES)

Global Copenhagen / København N
 
Hvornår
Lør., 06. maj 2017, 21:00
- Trim (ES)
Prisniveau
90.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Billetter til Trim (ES), 2017 København N

Sækkepibe, bouzouki og mandolin. Trim spiller galicisk fokemusik som ingen andre, når de forener teknisk kunnen med vitalitet, nerve og sjæl

Den nordvestlige del af Spanien, Galicien, har sin helt egen, unikke musikalske tradition. Men ved første lyt sendes tankerne mod nord, mod keltisk musik, mod Irland og Skotland som musikken har mange ligheder med. Associationerne får man blandt andet fra sækkepibeinstrumentet, Gaita, der er i lydbilledets centrum.

Som det høres i Trims musik, så adskiller de galiciske melodier og rytmer sig fra de keltiske. Tonerne, sækkepiben fremmaner, er mere dronende, og strengeinstrumenterne, der omringer de blæsende lyde, trækker lydbilledet mod middelhavsregionens folkemusik. Både portugiske og græske toner giver genklang i musikken.

Fernando Barroso og Luis Peixoto følger hinanden på henholdsvis bouzouki og mandolin, i et telepatiske samspil, hvor de samtidigt skubber hinanden fremad mod nye i hastigheder og melodier. Og med læberne på sækkepibens mundstykke, blæser Pedro Farinhas ekstra liv musikken i den oldgamle folkemusik.

De tre musikere er uddannede fra musikkonservatorier i Spanien og Portugal, og formår på en sjælden måde at forene deres enorme tekniske kunnen med vitalitet, nerve og sjæl.

Trim er en mulighed for at opleve Galiciens fantastiske folkemusik spillet af tre mesterlige musikere.

Global Copenhagen

Nørre Allé 7
2200
København N
 
Hvornår
Lør., 06. maj 2017, 21:00
- Trim (ES)
Prisniveau
90.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.