Hvad
Hvor
Hvornår

Top Gear Live

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Top Gear Live

Top Gear Live

Verdens største motorsports-show med Jeremy Clarkson og James May kommer i foråret til København, når Top Gear Live forvandler Forum til et inferno af spektakulære stunts, absurd modificerede biler og superbil-parader.   

Showet, der er baseret på det populære TV-program Top Gear, har allerede indtaget nogle af verdens førende arenaer med storm og spillet for udsolgte huse på fire kontinenter.

Danske fans kan forvente et spektakulært motorsports-show, som ikke ligner noget andet, der før er set på dansk grund. Der vil være neglebidende stunts og nerve-pirrende sekvenser - det hele sprængfyldt med Top Gear's velkendte, hasarderede test-kørsler, modificerede biler og berømte humor.

For første gang nogensinde vil turen besøge Danmark fra 29. marts til 1. april 2012, hvor showet vil finde sted i Forum, København. Top Gear Live-teamet vil performe seks shows i alt.

Med Top Gear Live-fænomenet følger en række interessante tal. Det har spillet for mere end 1.2 millioner fans verden over, og 135 lastbiler, 3 skibe, 1 fragtfly, 94 biler, samt 150 sæt dæk er krævet for at holde dette oktan-pumpede show kørende. Publikum bliver vidne til spektakulære 10 kvadratmeter store ildkugler og deres sanser vil blive overvældet af lydniveauer, der overstiger 104db.

En række forskellige billet-typer vil blive sat til salg. Herunder en særlig Platin Billet, som omfatter en tur back-stage. Dette giver de besøgende en unik mulighed for at se bag kulisserne og komme helt tæt på bilerne fra Top Gear Live-showet.

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Events on focus

Flere datoer
Tivolis Koncertsal / København V
Flere datoer
Vega / København V
12. juni
Ådalen - Aarhus / Åbyhøj
Flere datoer
Musikhuset Aarhus / Aarhus C
15. november
DR Koncerthuset / København S
3. november
Vega / København V