Hvad
Hvor
Hvornår

Tom Harrell (US) & Jakob Bro Trio

Billetter til Tom Harrell (US) & Jakob Bro Trio, 2012 København K

Vi byder velkommen til "Jazzhouse artist in residence 2012", Jakob Bro, med tre dages musikalsk møde mellem Jakob Bro Trio og trompetist Tom Harrell.

Tom Harrell (trompet) Jakob Bro (guitar) Anders Christensen (bas) Jakob Høyer (trommer)

Jakob Bro er udvalgt som "Jazzhouse artist in residence 2012". Dette samarbejde indledes med tre dages koncerter, hvor Jakob Bro Trio kan høres i samspil med trompetisten Tom Harell. Bro og hans trio har nærmest redefineret lyden af dansk jazz i disse år med deres sagte, eftertænksomme og neddæmpede trioklang.

Trioens medlemmer er alle store improvisatorer, og deres sammenspil bygger så meget på en fællesforståelse af puls, klang og harmonik, at udenforstående ofte tyer til ordet telepati for at beskrive deres sammenspil.

Trompetisten Tom Harrell er en af vor tids vigtigste trompetister. Harrells improviserede linjer synes ingen grænser at kende. Hans musikalitet er frygtindgydende overskudsagtig, og han udtrykker sig med en logik og virtuositet, som kun er de allerstørste musikere beskåret.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.