Hvad
Hvor
Hvornår

Thomas Knak & Jakob Bro (+ Visuals by Sune Blicher)

Billetter til Thomas Knak & Jakob Bro (+ Visuals by Sune Blicher), 2012 København K

Artist In Residence Jakob Bro i nyt eksperimenterende samarbejde med Thomas Knak. Det bedste fra jazzen og electronicaen mødes og får en yderligere dimension af Sune Blichers visuals.

Samarbejdet mellem Jakob Bro og Thomas Knak kan roligt kaldes et af de mest imødesete i dansk musik i lang tid, og deres fælles plade har da også allerede inden udgivelse fået masser af kritikerroser med på vejen.

Jakob Bro bevæger sig i dette samarbejde igen i nye retninger, samtidig med at han trækker en funklende tråd tilbage til 2005-albummet "Sidetracked", hvor han også arbejdede med at sætte jazzen ind i en elektronisk kontekst. Bro, der er en af Danmarks mest skattede guitarister, nedtoner i det nye samarbejde modigt sin rolle som netop guitarist. Til gengæld træder han desto stærkere frem som komponist, der samtidig ikke er bange for at give slip og lade sine kompositioner folde sig ud på nye måder i hænderne på Thomas Knak.

Thomas Knak skabte i 90'erne en banebrydende electronicalyd i trioen Future 3, der opnåede internationalt ry forderes særligt nordiske ambient. Han fortsatte solo under navnet Opiate og har siden arbejdet med en række markante kunstnere. Bl.a. var han en vigtig samarbejdspartner på Björks mesterværk "Vespertine".

Samarbejdet mellem Bro og Knak rummer nogle af Knaks og Bros fineste kvaliteter, men er dog meget mere end blot summen af deres talenter. Her er for alvor tale om to store kunstnere, der skaber en tredje vej - gådefuld og næsten usigeligt smuk.

Det er samtidig et univers, der kalder på en stærk visuel side. Til deres fælles album har de fået ingen ringere end Tal R til at skabe coverart. Live løftes universet ind i den visuelle sfære af Sune Blicher.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.