Hvad
Hvor
Hvornår
3. juni

Thomas Helmig

Søndermarken / Frederiksberg
 
Hvornår
Lør., 03. juni 2017, 15:00
- + flere supportnavne
Prisniveau
465.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Thomas Helmig - Søndermarken

THOMAS HELMIG
TINA DICKOW
ANYA
 

Thomas Helmig giver blot 2 egne headline-koncerter på dansk jord i sommeren 2017. Der er tale om heldagsarrangementer, hvor dørene åbnes først på eftermiddagen og hvor ANYA og Tina Dickow vil underholde publikum i løbet af dagen indtil Thomas Helmig runder aftenen af. Til koncerten i Søndermarken på Frederiksberg vil publikum i øvrigt kunne nyde en picnickurv fra Meyers Køkken, som allerede nu kan forudbestilles her på Billetlugen.

Thomas Helmig er en institution på den danske musikscene med over 30 år på bagen som soloartist. Siden hans medvirken på den ikoniske ”Afrika”-støttesang i 1985 har Helmig begavet de danske arenaer, spillesteder, radio- og TV-stationer med sin hitparade.

Den aarhusianske charmetrold har intet mindre end 15 studiealbum under bæltet og kom desuden på en tredjeplads over mest spillede komponister i 2015. Med hits som ”Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På”, Stupid Man”, ”Midnat i Europa” og ”Nu Hvor Du Har Brændt Mig Af” kan det ikke overraske nogen med titlen som en de af mest spillede musikere i Danmark. Samtidig er Thomas Helmig kendt for at samarbejde med nogle af de mest prominente kunstnere på den danske musikscene – fra Sanne Salomonsen og Søs Fenger til bandet TV2, duet med Medina og senest koncerter med TV2’s frontmand, Steffen Brandt, tilbage i 2012 og igen i 2014.

I 2015 overraskede Helmig med solo-turnéen ”Mutters alene”, hvor popdrengen havde skiftet stort band og outrerede læderoutfits ud med intet andet end sin guitar og sin stemme. Nu er han tilbage i storform og er hovednavn til to store koncerter i henholdsvis Søndermarken i København og Mølleparken i Aalborg i juni 2017. Til forskel fra Helmigs sidste turné er han ikke længere mutters alene. Han optræder igen med fuldt band og får desuden fornemt besøg af ANYA og Tina Dickow, som vil gøre heldagsarrangementerne til en ganske fin oplevelse.

Om de to koncerter, har Thomas Helmig udtalt: "Hold kæft hvor jeg dog glæder mig til at komme ud at spille igen! Efter tre års pause fra bandet og de store koncerter, kribler det i hele kroppen på den her cirkushest. Vi kommer med gammelt og nyt og gammelt på en ny måde. Sultne, top-trimmede og i storform!”

Thomas Helmig er gået i hi i sit studie henover vinteren, men det er endnu uvist, hvornår det nye materiale finder vej til hans enorme fanskares øregange. Man kan kun håbe på, at de to koncerter i 2017 kaster et par nye numre af sig og måske et kærkomment gensyn med de stramtsiddende læderbukser.

Dato: 3. juni 2017
Venue: Søndermarken, Frederiksberg
Artist: Thomas Helmig, Tina Dickow, ANYA
 

Søndermarken

Indgang fra Valby Langgade og Roskildevej
2000
Frederiksberg

Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagtsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

PicnicKurv

I samarbejde med Meyers Køkken har vi fornøjelsen at tilbyde følgende menu til 2 personer

 

Meyers kikærtehummus med spidskommen og koldpresset olivenolie

Lakserillettes med grov sennep, kapers og dild

Salat med håndpillede rejer, æbler fra Lilleø, masser af krydderurter og sprøde salater vendt i mild citron-peberdressing

Charcuteri fra Nordhavn med lynsyltede og bagte sommergrøntsager marineret i peberrod og kvan

Hørøget hane fra Gråsten med sennep og merian

Salat af modne tomater med mild gedeost (Kirk), sorte oliven og basilikum

Nye kartofler i løvstikkesalsa med ristede mandler og Vesterhavsost

Brombærtrifli

2 slags friskbagte boller fra Meyers Bageri bagt af stenformalet mel dyrket i Norden

2 Kildevand

1fl. Rød- el. Hvidvin

Mod fremvisning af picnickurv-billet,udleveres kurven på koncertpladsen (afhentningsområde)  

Picnickurv afhentes mellem kl.14.00 og kl.19.00

 

kr.500,-  + gebyr for picnic til 2 pers. inkl. drikkevarer

Køb Her

Husk at købe koncertbillet også

 

 
Hvornår
Lør., 03. juni 2017, 15:00
- + flere supportnavne
Prisniveau
465.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.