Hvad
Hvor
Hvornår
3. juni

Thomas Helmig, Tina Dickow + support

Søndermarken / Frederiksberg
 
Hvornår
Lør., 03. juni 2017, 15:00
- + support
Prisniveau
465.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Thomas Helmig, Tina Dickow + support - Søndermarken

THOMAS HELMIG
TINA DICKOW
ANYA
 

Det bliver en helt unik koncertoplevelse til juni når Thomas Helmig og Tina Dickow hver især giver koncert under åben himmel. Der er tale om et heldagsarrangement, hvor dørene åbnes først på eftermiddagen. Den nye fremadstormende sangerinde ANYA lægger ud sin sprøde R&B, Tina Dickow vil spille sit ”Count To Ten” album i sin helhed indtil Thomas Helmig runder aftenen af. Til koncerten i Søndermarken på Frederiksberg vil publikum i øvrigt kunne nyde en picnickurv fra Meyers Køkken, som allerede nu kan forudbestilles her på Billetlugen.

For Thomas Helmig’s vedkommende bliver der kun tale om i alt 4 koncerter denne sommer. To af disse i selskab med Tina Dickow og ANYA samt en optræden på hver af de to festivaler Northside i Aarhus og Tinderbox i Odense. Om de fire koncerter, har Thomas Helmig udtalt: "Hold kæft hvor jeg dog glæder mig til at komme ud at spille igen! Efter tre års pause fra bandet og de store koncerter, kribler det i hele kroppen på den her cirkushest. Vi kommer med gammelt og nyt og gammelt på en ny måde. Sultne, top-trimmede og i storform!”

Thomas Helmig har været i hi i sit studie henover vinteren, men det er endnu uvist, hvornår det nye materiale finder vej til hans enorme fanskares øregange. Man kan kun håbe på, at de fire koncerter til sommer kaster et par nye numre af sig og måske et kærkomment gensyn med de stramtsiddende læderbukser.

Tina Dickow har også en helt speciel koncert i ærmet, som kun vil kunne opleves ved ganske sjældne lejligheder. Om disse koncerter udtaler hun: ”OK, så altså - 'COUNT TO TEN' er et af min karrieres allervigtigste albums, og jeg har med kyshånd taget imod opfordringen til at fejre albummets 10-års jubilæum med enkelte store koncerter til sommer. Det glæder jeg mig helt vildt til!!!  En ting er de favoritter, vi tit spiller live - 'Count To Ten', 'On The Run', 'Open Wide' og 'Sacre Coeur', men jeg glæder mig især til at genbesøge dem, vi ikke plejer at spille. Jeg håber, I har lyst til at komme og feste og fejre!”

 

 

Søndermarken

Indgang fra Valby Langgade og Roskildevej
2000
Frederiksberg

Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagtsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

PicnicKurv

I samarbejde med Meyers Køkken har vi fornøjelsen at tilbyde følgende menu til 2 personer

 

Meyers kikærtehummus med spidskommen og koldpresset olivenolie

Lakserillettes med grov sennep, kapers og dild

Salat med håndpillede rejer, æbler fra Lilleø, masser af krydderurter og sprøde salater vendt i mild citron-peberdressing

Charcuteri fra Nordhavn med lynsyltede og bagte sommergrøntsager marineret i peberrod og kvan

Hørøget hane fra Gråsten med sennep og merian

Salat af modne tomater med mild gedeost (Kirk), sorte oliven og basilikum

Nye kartofler i løvstikkesalsa med ristede mandler og Vesterhavsost

Brombærtrifli

2 slags friskbagte boller fra Meyers Bageri bagt af stenformalet mel dyrket i Norden

2 Kildevand

1fl. Rød- el. Hvidvin

Mod fremvisning af picnickurv-billet,udleveres kurven på koncertpladsen (afhentningsområde)  

Picnickurv afhentes mellem kl.14.00 og kl.19.00

 

kr.500,-  + gebyr for picnic til 2 pers. inkl. drikkevarer

Køb Her

Husk at købe koncertbillet også

 

 
Hvornår
Lør., 03. juni 2017, 15:00
- + support
Prisniveau
465.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.