Hvad
Hvor
Hvornår
12. april

TEMPLES

Pumpehuset / København V
 
Hvornår
Ons., 12. april 2017, 20:00
- TEMPLES
Prisniveau
210.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Billetter til TEMPLES, 2017 København V

Psykedelisk poprock til Pumpehuset

 

Britiske Temples besøger København i det nye år. Udover deres anmelderroste debutalbum ”Sun Structures” fra 2014, tager de albummet ”Volcano” med, der udkommer den 3. marts 2017. 

 

Temples blev dannet af sanger og guitarist James Bagshaw og bassist Thomas Walmsley i den engelske by Kettering i 2012. Efterfølgende sluttede Adam Smith på keyboard og Samuel Toms på trommer, trop. To EPer og et debutalbum senere har Temples varmet op for bands som Suede, The Vaccines og Kasabian og turneret rundt på internationale festivaler, samt headlinet deres egen tour i 2013. 

 

Temples er blevet sammenlignet med bands som Kula Shaker, Brian Jonestown Massacre og sågar The Beatles. Det er psykedelisk rock, men med et forfriskende poptwist i et drømmende, atmosfærisk univers. 1960’erne er tydeligt at spotte som referenceramme, men med et nutidigt twist á la The Horrors og Tame Impala.

 

Om ”Volcano”-albummet har Bagshaw udtalt, at: ”Jeg startede bare med en ide: Jeg ville have noget, der lød som om det var på vippen til at være for hurtigt, som om man ikke kan følge med”. Det bliver spændende at høre, hvad der ligger bare denne kryptiske udmelding, når ”Volcano” udkommer måneden før, Temples gæster Danmark. I 2014 skulle Temples have besøgt Northside festival, men blev nødt til at aflyse, da bandet ikke nåede deres fly. Det er derfor første gang, Temples besøger Danmark, når de gæster Pumpehuset i København onsdag den 12. april 2017.

Pumpehuset

Studiestræde 52
1554
København V
 
Hvornår
Ons., 12. april 2017, 20:00
- TEMPLES
Prisniveau
210.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.