Hvad
Hvor
Hvornår

The Technocelic Comedy Show

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 

The Technocelic Comedy Show

The Technocelic Comedy Show
Performancegruppen Siro-A

Det er ikke kunst. Eller musik. Eller for den sags skyld dans. Ej heller fysisk teater. Det er en ny form uden for genre eller kategori, når den japanske performance-gruppe Siro-A præsenterer publikum for et interaktivt multimedieshow, der integrerer den live-elektroniske musik, comedy-genren og den menneskelige krop. Forvent at blive opslugt, overrasket og underholdt i et sjovt, engagerende og (ret) fantastisk møde mellem menneske, teknologi og musik.

Performancegruppen Siro-A kommer fra Sendai i Japan og består af seks medlemmer.
Siro kan på japansk oversættes til hvid eller farveløs, og selve navnet på gruppen - Siro-A - betyder "autonom og umulig at definere". Siro-A skaber en ny form for interaktiv underholdning, der kombinerer elektronisk musik, optiske illusioner og menneskelig performance i én ultimativ oplevelse. I Japan har Siro-A deltaget i såvel tv-shows, reklamer som store musikfestivaler, bl.a. Summer Sonic 2010. Gruppen har modtaget adskillige priser, herunder Bronze Award på Geisha # 7 og Kindo Award i Tokyo COMP # 2. Siro-A deltog i august 2011 på Edinburgh Festival Fringe 2011 til udsolgte shows, modtog 4-stjernede anmeldelser og vandt også "Spirit of the Fringe" Award 20.-L-

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.