Hvad
Hvor
Hvornår

The Technocelic Comedy Show

Billetter til The Technocelic Comedy Show, 2012 Værløse

The Technocelic Comedy Show
Performancegruppen Siro-A

Det er ikke kunst. Eller musik. Eller for den sags skyld dans. Ej heller fysisk teater. Det er en ny form uden for genre eller kategori, når den japanske performance-gruppe Siro-A præsenterer publikum for et interaktivt multimedieshow, der integrerer den live-elektroniske musik, comedy-genren og den menneskelige krop. Forvent at blive opslugt, overrasket og underholdt i et sjovt, engagerende og (ret) fantastisk møde mellem menneske, teknologi og musik.

Performancegruppen Siro-A kommer fra Sendai i Japan og består af seks medlemmer.
Siro kan på japansk oversættes til hvid eller farveløs, og selve navnet på gruppen - Siro-A - betyder "autonom og umulig at definere". Siro-A skaber en ny form for interaktiv underholdning, der kombinerer elektronisk musik, optiske illusioner og menneskelig performance i én ultimativ oplevelse. I Japan har Siro-A deltaget i såvel tv-shows, reklamer som store musikfestivaler, bl.a. Summer Sonic 2010. Gruppen har modtaget adskillige priser, herunder Bronze Award på Geisha # 7 og Kindo Award i Tokyo COMP # 2. Siro-A deltog i august 2011 på Edinburgh Festival Fringe 2011 til udsolgte shows, modtog 4-stjernede anmeldelser og vandt også "Spirit of the Fringe" Award 20.-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.