Hvad
Hvor
Hvornår

TECH N9NE

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 

TECH N9NE

Tech N9ne indtager Pumpehuset

Aaron Dontez Yates alias Tech N9ne - et af de første store rap-navne fra Kansas City - kommer nu til Danmark, når han fyrer op under Pumpehuset til november.

Tech N9ne's varemærke er hans særlige maskingeværs-flow, som med lynets hast affyrer salver af millimeterpræcise rim. Hans kunstnernavn stammer da også fra TEC-9, en semi-automatisk pistol, og det blev givet til ham af rapperen Black Walt på grund af hans lyn-hurtige rim-flow. Yates' stil er i øvrigt influeret af old school hip-hop som Slick Rick, NWA og Public Enemy.

Efter et par indie-udgivelser fik han i 2001 chancen på et større selskab, der udsendte albummet 'Anghellic'. Opholdet på selskabet var dog ikke gnidningsfrit og han startede i stedet sit eget selskab og udsendte i 2002 albummet Absolute Power, hvor spændvidden strakte sig fra højtempo-rap og helt ned til slowmotion-rap.

Udover at have rappet med verdens-artister som 2Pac, har Yates også samarbejdet med flere danske rappere. I 2009 medvirkede han på L.O.C.-tracket Bare En Pige og i 2011 inviterede han U$O til at medvirke på albummet All 6's and 7's.

Tech N9ne, der er aktuel med udgivelsen Klusterfuk fra i år, har gennem hele sin karriere solgt over en million album og har haft sin musik med i flere film, TV-programmer og videospil. -J-

 

 

 

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.