Hvad
Hvor
Hvornår

Teatret HMF Brændende Kærlighed

Billetter til Teatret HMF Brændende Kærlighed, 2012-2015 Aarhus C

”Det er slet ikke til at stå for, sådan som de suser ud og ind af de fritstående døre i den enkle scenografi. Her er masser af slapstick, raserianfald, hæse forelskelses-støn fra pubertetsknægten, når han nærmer sig nabohuset, fars pibe, der ved et uheld havner helt nede i halsen, røde hunde, lavet med selvklæbende mærkater, doktorbesøg, gakkede gangarter og fornøjelig akrobatik.
Historien er god, udførelsen endnu bedre, komikken af den præcise og vittige slags.”
 - Jyllands-Posten, efter opførelsen i Kongens Have 30. juni.

 
HMF Brændende Kærlighed er et gadeteater, hvis forestillinger er skabt til at kunne begå sig og blomstre uden for teaterbygningernes beskyttende mure. Teatret ser det som sit fornemste mål at fortælle en historie for publikum dér hvor de er - på gaden, i parken eller på det lokale torv. Forestillingerne bygger altid på et alment menneskeligt tema, som gøres aktuelt og vedkommende for publikum. Forestillingerne kan kendes på den fysiske, komiske og nonverbale teaterstil, der er blevet HMF Brændende Kærligheds absolutte varemærke, og som har begejstret publikum fra København til Ringkøbing og fra Moskva til New York.

Forestillingen er gratis.

Varighed: 1 time

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.