Hvad
Hvor
Hvornår

Teaterkoncert Hey Jude

Billetter til Teaterkoncert Hey Jude, 2012-2013 Frederiksberg C

160.000 publikummer så teaterkoncerten "Come Together", da Østre Gasværk Teater som det første teater i verden fik lov til at omarrangere Beatles' musik til scenen. Nu fortsætter festen, når holdet bag "Come Together" i samarbejde med Nordisk Film skaber en helt ny teaterkoncert baseret på sange fra The Beatles. HEY JUDE bliver den største danske teaterkoncert nogensinde med plads til hele 4.200 publikummer i Forum til hver forestilling.

- Vi er lykkelige for endnu engang at få mulighed for tilbringe tid i selskab med Beatles' fabelagtige musik. Og det endda i nogle spektakulære omgivelser, der gør det muligt for os at lave en teaterkoncert som man aldrig har set før," siger forestillingens instruktør Nikolaj Cederholm.

I "Come Together" var der indeholdt 30 af The Beatles' største hits. Gruppen nåede at lave over 400 sange og havde over 100 kæmpehits, så der ligger fortsat en enorm musikalsk skat og venter i HEY JUDE. Blandt de mange megahits publikum kan se frem til i HEY JUDE kan nævnes Let it be, Something, She Loves You, Blackbird, Lady Madonna og Hey Jude.

- I Forum kommer publikum til at opleve 30 nye klassikere iført nye kostumer og fortolket i et show, som spiller på alle sanserne. Vi inviterer publikum til en fest med farver, god musik og mavekildende effekter. Vi kan love, at det bliver et overraskende og dynamisk show med konstant skiftende stemninger og billeder. HEY JUDE henvender sig til alle, som kan tåle at høre høj musik. Beatles-fans, teaterkoncertfans og alle dem som slet ikke kender noget til det hele endnu, børn på 12 og bedsteforældre på 90. HEY JUDE favner med andre ord hele familien og kan blive en generationsoverskridende fællesoplevelse, som taler til ens glæde ved musik og ved livet i det hele taget - uanset alder," slutter Nikolaj Cederholm.

På scenen kan publikum se frem til at opleve et stjernecast af nogle af vores bedste sangere og skuespillere i dag, og hovednavnene er allerede på plads. Én af den danske musikscenes største navne i dag, The Storm-forsangeren og X Factor-dommeren Pernille Rosendahl, får en bemærkelsesværdig teaterdebut. Hun får fornemt selskab på scenen af Cecilie Stenspil - som også medvirker i sin første teaterkoncert - samt Troels Lyby, som hun netop nu spiller sammen med i musicalen Next to Normal på Nørrebro Teater. Desuden medvirker Jimmy Jørgensen og Mark Linn, der begge var med til at gøre "Come Together" til en massiv succes. Resten af castet offentliggøres løbende.

Bag scenen har NF Live og Nikolaj Cederholm sikret sig nogle af de bedste og mest rutinerede kræfter, der har arbejdet med teaterkoncerter herhjemme. Jens og Peter Hellemann laver de musikalske arrangementer af Beatles-sangene. De to har sammen med Nikolaj Cederholm tidligere skabt forestillinger som Gasolin', Come Together, Beach Boys, Bob Dylan og senest Mozart. Kostumedesigner Anja Vang Kragh, tidligere designer for Dior, John Galliano og Stella McCartney, har også været med på Nikolaj Cederholms tidligere teaterkoncerter og skal endnu engang overgå sig selv med fantasifulde, farverige og vilde kostumer, der matcher Forums mægtige rum.

HEY JUDE spiller i Forum frem til 20. januar 2013.
Cast: Pernille Rosendahl, Jimmy Jørgensen,  

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.