Hvad
Hvor
Hvornår

Tame Impala

Billetter til Tame Impala, 2012 København V

De psykedeliske indie-rockere i Tame Impala indtager VEGA
Det anmelderroste indierock-band Tame Impala arbejder på et nyt, længe ventet album, som man sandsynligvis får en smagsprøve på, når de spiller i Lille VEGA den 22. oktober.

Psykedelisk super album
Da Tame Impalas første fuldlængde album Innerspeaker udkom i 2010, regnede anmelderstjerner og rosende ord ned over den australske kvartet. Albummet blandede psykedelisk 60'er-rock referencer med britisk pop og ekspansive lyduniverser, alt sammen toppet med forsanger Kevin Parkers markante vokal. Sange som "Its Not Meant To Be" og "Solitude Is Bliss" fik Innerspeaker kåret til Best New Music af det amerikanske musikmagsin Pitchfork og var også på Soundvenues liste over årets bedste albums i 2010.

Opfølger to år undervejs
Til efteråret kommer den indtil videre navnløse opfølger til det roste gennembrudsalbum. Forsanger Kevin Parker skriver og komponerer alt Tame Impalas musik alene, og det har han været i gang med, næsten siden Innerspeaker udkom. For ikke at føle sig presset til at skulle skrive en ligeså succesfuld opfølger forstillede Parker sig, at han skrev sange til et andet projekt.

Von Trier-inspireret sang
Kevin Parker er siden udgivelsen af Innerspeaker flyttet til Frankrig, hvilket har inspireret ham til at skrive sangen "Un, Deux, Trois" til det kommende album. Efter at have set Lars Von Triers film Melancholia indspillede Parker "Apocalypse Dreams" sammen med trommeslager Jay Watson. Sangen har eftersigende en futurisk, apokalyptisk motown-vibe, og er den første Kevin Parker nogensinde har skrevet sammen med et andet bandmedlem. Albummet er mixet af Dave Fridmann, som tidligere har skabt ekspansive lyduniverser for Flaming Lips, Mercury Rev og MGMT.

-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.