Hvad
Hvor
Hvornår
12. maj

SYSTEMA SOLAR (COL)

Global Copenhagen / København N
 
Hvornår
Fre., 12. maj 2017, 21:00
- SYSTEMA SOLAR (COL)
Prisniveau
120.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
Udsolgt
 

Billetter til SYSTEMA SOLAR (COL), 2017 København N

Det udknaldede lydsystem, Systema Solar, skaber i et orgie af uimodståelige danserytmer, visuelle effekter og futuristiske kostumer, en forrygende tropisk fest, der skyder foråret i gang

I 1950ernes Colombia begyndte unge på landets lange kyststrækninger at bygge enorme, bastunge lydsystemer, som de med reference til pladespillerens nål kaldte for picó.

Systema Solar er et musikask og visuelt kollektiv, der med udgangspunkt ”picó”-inspirerede lyde, skaber forrygende festligheder i et gakket parallelunivers af farverige kostumer og surrealistiske visuals.

De samler lyde fra vidt forskellige geografiske og soniske breddegrader i en vibrerende sø af uimodståelige danserytmer og tung, tung bas. Som tidligere picó-lydsystemer, spiller de en blanding af colombianske genrer som cumbia, porro, bullerengue, champeta, men har også givet musikalsk rum til hiphop, techno, house og dancehall.

Det 7-mands store kollektiv, er lykkedes i at fremstille et samlet og sammenhængende lydbillede, der suppleret af diverse visuelle effekter, har skabt en helt ny genre som de selv kalder ”berbenautika”.

Men Systema Solar er mere end et festligt kollektiv. Deres sange kritiserer Colombias politiske system, for at favoriserer de magtfulde og rige, de adresserer det voksende industrielle landbrug i deres hjemland og stiller spørgsmål til det internationale magtsystems skævvridende strukturer.

Systema Solar er en hyldest til traditionen, til afro-columbianske rytmer, picó-musikken og til Columbias oprindelige befolkning, men den futuristiske ”berbenautika” peger også fremad.

Glæd dig til maj, når Systema Solar byder foråret velkommen med brændende varme rytmer og visuals importeret fra fremtiden.

Global Copenhagen

Nørre Allé 7
2200
København N
 
Hvornår
Fre., 12. maj 2017, 21:00
- SYSTEMA SOLAR (COL)
Prisniveau
120.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
Udsolgt
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.