Hvad
Hvor
Hvornår

SWEETHEARTS

Billetter til SWEETHEARTS, 2011 Helsingør

Danmarks populæreste partyband, Sweethearts, er klar med et helt nyt show, som nok skal sætte gang i en hver fest. Samtidigt er orkestret sprængaktuel med et nyt album til foråret.
Der er nærmest statsgaranti for en succesfuld fest, når farverige og festlige Sweethearts rykker ud og optræder med deres mix af uforglemmelige sange fra blandt andet Dansktoppen og Melodi Grand Prixet univers.
Det humørfyldte orkester er nu klar med et helt nyt show – men med den sædvanlige, medrivende stemning. Nye kostumer og nye sange venter på at tage publikum med storm. Og mon ikke også Pernille Højmark, der lige nu er højaktuel i Vild med Dans, har lært et par nye dansetrin, som hun med sin uimodståelige energi og sprudlende charme vil fremføre på scenen. De nye sange vil alle være at finde på Sweethearts kommende cd, der ligger klar i butikkerne til foråret. Cd’en vil selvfølgelig være fyldt med sange fra den danske sangskat; sange vil alle kender, sange vil alle kan synge med på, men leveret i ny indpakning. Præcis som vi kender det fra Sweethearts.
For netop indpakningen af de gode, gamle popsange er en af grundene til, at Sweethearts er et af de travleste orkestre i landet. Med Pernille Højmark i spidsen leverer de gang på gang et hæsblæsende show fyldt med pop-klassikere tilført rock, latin eller jazz - og helt sikkert humor.
Sweethearts formår mere en noget andet partyorkester at nå langt ud over scenen og helt ned til de bagerste rækker. Alle publikummer er med, når musikken spiller, og festen brager løs. Med over 20 år på scenen og 8 cd’er bag sig, er det utrættelige og forrygende orkester så sammenspillet og erfarne, at de kan slippe glæden og festen løs – også på scenen.
Foruden alle de nye sange byder Sweethearts i deres show også på de gamle, kendte popsange som ”Den knaldrøde gummibåd, ”Smilende Sussi,” Danse i måneskin” og ”Jeg ringer på fredag.” Sange som Sweethearts med deres fantastiske fortolkninger og med festfyrværkeriet, Pernille Højmark, i front i dag har gjort til deres egne klassikere. -S-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.