Hvad
Hvor
Hvornår

Swedish House Mafia

Billetter til Swedish House Mafia, 2012 Frederiksberg C

ONE LAST TOUR

VIP-billet til kr. 950,- + gebyr indeholder:

-       VIP indgang med rød løber (indgang på Steenstrups Alle)
-       Lounge område
-       Gratis garderobe
-       Adgang til VIP bar
-       VIP armbånd

SWEDISH HOUSE MAFIA’S SIDSTE TURNÈ BEKRÆFTET

Soundtracket til touren, “Until Now”, udkommer 22. oktober – digital 19. oktober

Singlen “Don’t You Worry Child” er ude nu mere end 5 millioner views på YouTube

Swedish House Mafia er stolte af, at kunne præsentere den sidste del af deres verdensturné. Med One Last Tour giver de deres største og mest ekstravagante show til dato. Turen, der starter 16. november i Dubai, bringer bandet til alle verdens hjørner og kontinenter og for allerførste gang til Danmark og København.

One Last Tour bliver gruppens store farvel til deres fans over hele verden og de lover at skabe uforglemmelige minder til deres publikum. Det bliver med garanti en helt unik og spektakulær afslutning for alle dem der kom, så, festede og ikke mindst forelskede sig i Swedish House Mafia!

Den 19. oktober slipper Swedish House Mafia deres andet album, der bærer titlen “Until Now” på det globale marked. Det er samtidig det officielle soundtrack til One Last Tour (se mere på http://www.onelasttour.com). Som opfølgning på albummet ”Until One”, der solgte dobbelt guld, vil den nye udgivelse indeholde både originale numre, remixes, unikke samarbejder, solo produktioner og klub hits.

På ”Until Now” finder man Swedish House Mafia’s seneste single “Don’t You Worry Child” (feat. John Martin), der for nyligt havde live premiere foran 65.000 mennesker til Milton Keynes Bowl i England.
Albummet indeholder ligeledes en tidligere uudgivet version af Coldplay’s “Every Teardrop Is A Waterfall”, samt de globale klub hits “Calling” og “In My Mind”. Desuden kan Steve Angello og Third Party’s nummer “Lights”, Swedish House Mafia’s remix af Usher’s “Euphoria” samt en lang række tidligere ikke før udgivende numre også findes på pladen.

Swedish House Mafia gjorde deres store entre på den globale house-scene i 2010 med hittet ”One (Your Name)”. Hittet blev fulgt op af den platin-sælgende single ”Miami 2 Ibiza” hvorpå rapperen Tinie Tempah medvirkede. Begge numre var at finde på ”Until One”, der den dag i dag stadig er at finde i top 50 over de bedst sælgende plader. Gruppens næste single “Save the World” blev et lige så stort hit og de tre herrer afsluttede 2011 med manér da de spillede foran 20.000 mennesker i Madison Square Garden. En koncert, der blev udsolgt på knap 10 minutter.

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.