Hvad
Hvor
Hvornår

SWAT 2010 Denmark

Billetter til SWAT 2010 Denmark, 2010 København Ø

Hardstylers.dk præsenterer S.WA.T. tour 2010 'Denmark'

Hardstylers.dk hævede standarden for events i Danmark i 2009 ved afholdelsen af deres første event i Odense - S.W.A.T. tour 2009 "Denmark" Et forrygende lineup, opsigtsvækkende show og det bedste publikum gjorde aftenen til noget helt specielt. Standarden er hævet endnu engang, og Hardstylers.dk er stolte af at kunne præsentere deres næste event i Danmark sammen med Scantraxx Recordz, denne gang i København d. 22. Oktober.

I 2009 viste Hardstylers.dk at kvalitet kommer i første række i alle dimensioner, og eventen var en fantastisk milepæl, der samtidig har løftet Hardstylers brandet til det næste niveau. I slutningen af 2009 lancerede Hardstylers.dk deres nye website, og sendte 692 festgalde unge af sted fra Sverige og Danmark til Qlimax i november.

2010 har været et mindst ligeså spændende år for Hardstyle scenen i Scandinavian. Hardstylers har kørt til flere events i 2010 end nogensinde før, og med 2 helt specielle nye ture på programmet. En VIP weekend tour til 10 years of Q-dance "Der Festfabriek" i Amsterdam Arena og en weekend tour til Tomorrowland i Belgien med en speciel Hardstylers.dk Camp.

Scantraxx Recordz og Hardstylers.dk har via et tæt samarbejde fremmet Hardstyle scenen i Skandinavien og begge glæder sig til endnu engang at bringe det bedste af Hardstyle til det Skandinaviske publikum.

Dette år vil publikum blive forkælet af tonerne fra ingen anden end, D-Block & S-Te-Fan, Zatox, Wasted Penquinz, Da Tweekaz, Heatzone, Identic and District, hosted by MC Da Syndrome.

Eventen finder sted i Danmarks hovedstad på Docken, en fantastisk industriel lokation, med kapacitet til over 4000 festglade mennesker. Hvis du vil være en del af en uforglemmelig aften, så køb dine billetter online på http://www.billetlugen.dk/musik/12228/

For mere information omkring denne milepæl af et event - log ind på www.swat-event.dk,

Line-Up:

D-Block & S-Te-Fan (NL)
Zatox (NL)
Wasted Penquinz (SE)
Da Tweekaz (NO)
Heatzone (NL/DK)
Identic (DK)
District (DK)
Hosted by MC Da Syndrome (NL)

Billetter:

325,- DKK excl. fee 20,- DKK http://www.billetlugen.dk/musik/12228/
1000 DKK VIP billet, Fri bar, VIP terrasse, VIP bord mm. info følger

Tours

Man vil i år kunne købe billetten inklusiv bustur fra diverse opsamlings byer i Danmark og Sverige. Se www.hardstylers.dk for mere info.

Lokation:

Kulturkajen Docken
Færgehavnsvej 35
2100 København Ø
Danmark
Vis kort
www.docken.dk

 

Twitter:

www.twitter.com/SWATDK
www.twitter.com/Scantraxxnl

 

Mer information:

SWAT DK www.swat-event.dk
Scantraxx records www.scantraxx.com
Hardstylers www.hardstylers.dk
Docken www.docken.dk

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.