Hvad
Hvor
Hvornår

S!VAS

Billetter til S!VAS, 2016 Aalborg

 

S!VAS PÅ SIN FØRSTE HEADLINER TURNÉ

Efter at have fået Danmark til at synge med på D.A.U.D.A, Det Gode Liv, Kbhavana er S!VAS nu tilbage med ny single. Den hedder ”Jaja” og ser tilbage på tiden, hvor alt så godt ud, men der var en bagside. ”Jaja” er første single fra det kommende album, der forventes i starten af det nye år og som tilmed danner rammerne om hans første headliner turné til foråret.

Jaja blev skrevet på et tidspunkt i mit liv, hvor alt kørte. Musikken gik godt, jeg var ude og spille, jeg levede min drøm, men i virkeligheden var realiteten en anden. Der var nogle problemer i mit liv, så det var faktisk en ret hård periode. Så for mig repræsenterer Jaja den dobbelthed. Udadtil skal det hele se godt ud, men bag facaden gemmer man nogle dæmoner. Det er et nummer man kan sætte på når man vil flygte fra det hele. Men på samme tid vil jeg også gerne have, at folk kan grave dybere i lyrikken og måske få noget mere ud nummeret på den måde”, siger Sivas Torbati.

For der er i sandhed sket mange ting siden D.A.U.D.A første gang pustede til de danske sendeflader i 2013. En lang række profilerede festivaler er blevet indtaget, en regn af priser og anderkendelser for både lyrik, musik og nytænkning samt en succesfuld Stein Bagger Tour med artsfællerne i Ukendt Kunstner har positioneret S!VAS stærkt i hele Norden. Sivas’ egne ord rammer hovedet på sømmet:

For mig har de sidste 2 år været fyldt med minder og oplevelser, vi har været ude og spille på nogle af de største scener, og har været tæt på en masse forskellige mennesker som alle havde en fælles interesse, musik. Derfor bliver denne turné noget særligt i den forstand, at vi skal ud og skabe nye minder og oplevelser, men denne gang med en masse mennesker som har en særlig interesse for vores musik. Jeg tror at man som kunstner, drømmer om at komme tæt på de mennesker der har skabt et usynligt forhold til én via de tekster og sange man har knoklet for at skabe. Det er et helt særligt forhold, som man aldrig vil kunne beskrive. Vi glæder os til at starte en ny tid med vores lyttere og fans med denne her turné, en masse ny musik og en endnu flere gode minder”.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.