Hvad
Hvor
Hvornår
DIBS har i dag oplevet problemer med gennemførelse af kortbetalinger. Modtager du ikke en kvittering med det samme, skal du IKKE forsøge igen. Har du ikke modtaget en e-mailkvittering efter 24 timer, så kontakt Billetlugen Kundeservice på 70 263 267.

Svanesøen

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Svanesøen

Dette mesterværk af den klassiske ballet tager os gennem en imponerende koreografi, i et uforglemmeligt eventyr. Den unge dronning Odette er offeret af troldmanden Von Rothbart, der omdanner hende til en svane og kun lader hende tage menneskeform om natten. Fortryllelsen vil blive hævet, når en ung mand sværger sin evige kærlighed til hende.

Siegfried forelsker sig i Odette, men den onde troldmand vil gøre alt for at forhindre hans kærlighed.
Truppen indfanger essensen og skønheden af historien og harmonien af Tchaikovsky's musik. Der er øjeblikke hvor danserne der omgiver Odette, ligner rigtige svaner og publikum bliver fanget af fortryllelsen fra deres bevægelser. Mere end 40 dansere krydser scenen i denne version af Svanesøen.

Svanesøen er blevet synonym med en fantastisk ballet og er virkelig værd at se mindst én gang i livet, men når man først én gang har set dens skønhed, er det umuligt ikke at ville se den igen.

Udført af Crownballetten fra Moskvas Teater  

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.