Hvad
Hvor
Hvornår

Studio 54 Scandic Copenhagen

Gigantisk disco party for velgørenhed midt i København

Studio 54 Scandic Copenhagen – Party for Charity

Team Rynkeby København og AIDS-Fondet inviterer til en fantastisk aften i guld, glitter og glamourens tidsalder!
Nu kan du genopleve den legendariske New York natklub Studio 54, når EVENT Ministeriet by Scanholm og Festministeriet forvandler Hotel Scandic Copenhagen i centrum af København til disco æraens mekka.

Inde på Studio 54 er man garanteret en uforglemmelig nat med masser af fest, farver, drinks og sjove oplevelser – kort og godt en nat i overhalingsbanen, som man vil ønske, aldrig må stoppe…

Dette kan blive til virkelighed den 23. april 2016!
For selvfølgelig kan du og dine venner opleve ægte Studio 54 stemning denne aften og ankomme til festen i limousine via vores samarbejde med Dansk Limousine Center, og selvfølgelig skal I også have et Studio 54 stempel på hånden og fotograferes på den røde løber af "pressen".
Aftenens gæster opfordres til – ligesom på det oprindelige Studio 54 – at lade titler og bekymringer blive i døren, gi’ den gas med 70´er/80´er stilen ikke mindst på dansegulvet til de funky disco-rytmer.

Underholdning
Og heldigvis er aftenen kun lige begyndt! Diskoteket toner af Boney M, Donna Summer, Village People - pludselig er Gloria Gaynor, Michael Jackson og Tina Turner live på scenen alias Peter ”DQ” Andersen.
Hov - Hvem er de lækre dansere? Det er jo Mie Moltke, Luise Crone Dons, Mille Funk, Jenna Bagge og Frederik Nonnemann fra Vild med Dans!

De skøre Tjenere alias Tjenerstaben vil underholde løbende hele aftenen, så du på intet tidspunkt kan føle dig sikker – ikke engang på toilettet..
Bag scenen er der "Casino 54" med roulette og blackjack fra Midgaard Event mellem kl. 21-24. Her kan du udfordre dine venner og spille for sjov mens du støtter aftenens indsamling yderligere. Vi har fået doneret nogle lækre præmier til de bedste.

Glæd dig til en fantastisk aften med flotte, frække og glitrende outfits og stemningsfyldte indslag! Dragqueen Miss Megan Moore vil kaste glitter, glans og glamour på festen og helt ekstraordinært, vil Silas Holst også give et nummer fra den aktuelle forestilling ”Saturday Night Fever”.

VIP seating
I er selvfølgelig kommet på Studio 54 for at danse, men ønsker I at have en base og lidt ekstra luksus, så er det muligt at booke et VIP bord inkl. en flaske spiritus som står klart til jer når I ankommer. Der er plads til 8 personer per bord og der er begrænset antal borde, så vent ikke for længe med at booke et.
Du støtter indsamlingen med kr. 1000 pr. bord.

Mad
Uden mad og drikke duer discokongen ikke….
Scandic Copenhagens hyggelige restaurant "The Grill - Drinks & Dining" serverer i aftenens anledning en lækker Studio 54 buffet mellem kl. 18-20 inden festen starter. Du kan booke bord her.

Scandic Copenhagen donerer 54 øre pr. solgt "Studio 54 drink" til indsamlingen.

Ud på de små timer vil Festvognen.dk sørge for at du kan købe lækre hotdogs udenfor ved indgangen. Du kan spise med god samvittighed for Jørgen Thelin fra Festvognen.dk donerer kr. 7 per solgt hotdog til aftenens indsamling.

Party for Charity
Du vil aftenen igennem, med din deltagelse i denne fest, støtte to velgørende formål:
Team Rynkeby Købehavn donerer deres del til Børnecancerfonden og Aids-Fondets del går til organisationens arbejde for en verden uden hiv.

Festen arrangeres i samarbejde med Eventministeriet by Scanholm, Festministeriet og Scandic Hotels.
Læs mere om de to fonde her:
 

OBS! Aldersgrænse: 18 år

Kørestolspladser sælges via Billetlugens Kundeservice på 70 263 267.

-----------------------------------

Vil I ankomme med stil til festen, så book DANSK LIMOUSINE CENTER

Forestil dig, at du sidder i en limousine i NYC med dine bedste venner.
Du er i det helt rigtige humør, og glæder dig til en nat, som kun kan være for kort, for du ved, at I skal på Studio 54.
Spændingen og forventningen stiger når I modtages af pressen og masser andre festklædte gæster på den røde løber.

Bestilling af Limousine  - klik her

Eller ring på tlf. nr 44441844 og få dine special ønsker opfyldt.

OBS! DANSK LIMOUSINE CENTER donerer 15% af salget til  Party for Charity

-----------------------------------

OBS! Billetlugen A/S donerer en del af gebyrintægten til Party for Charity

 

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.