Hvad
Hvor
Hvornår

STEEL PANTHER

Steel Panther penetrerer København

Support: Inglorious

Opener: I´ll Be Damned

Steel Panther blander musikalsk virtuositet med parodier og – hvis de selv skal sige det – kriminelt gode udseender. Indtil videre har de udsendt tre studiealbums, senest 2014's roste 'All You Can Eat', og de har spillet udsolgte koncerter verden over.

Steel Panthers rødder strækker sig tilbage til årtusindeskiftet, hvor de startede i beskeden stil på Sunset Strip med at optræde som coverband, men i dag skriver de altså deres egen musik. Men med et eftertragteligt glimt i øjet.

Der lægges ingen fingre imellem i de lumre californieres univers, der tæller sangtitler som 'Pussywhipped', 'Gloryhole', 'Fat Girl' og 'Party Like Tomorrow Is the End of the World'. Og musikalsk er det en tidsrejse tilbage til de dekadente og festlige 80'eres glamrock.

Steel Panther har givet flere hæsblæsende koncerter i Danmark, og efter udsolgt i Amager Bio i 2014 trådte gruppen sidste år på scenen i Store Vega. Til september gælder det igen Vegas store sal, og det bliver med garanti ultrafestligt!
 

Aldersgrænse: 8 år

Not a Steel Panther Fan Club Member yet?

Join now to receive your password for the presale: http://fanclub.steelpantherrocks.com/login

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.