Hvad
Hvor
Hvornår

Spleen United

Billetter til Spleen United, 2012 København V

Spleen United i Store VEGA

Endelig tilbage med nyt album
Singlen "Days of Thunder" blev dermed første pip, siden de for snart to år tid siden var aktuelle med den 6½ (!) minut lange single "Sunset To Sunset".

Efter udgivelsen af albummet School of Euphoria, drog bandet på en omfattende klub-tour i foråret, der bragte dem forbi i alt 17 danske byer. Til november turnere electro-rockbandet igen og kommer i den forbindelse forbi Store VEGA.

Kvalitet bag de mange hits
Spleen United har altid været notorisk kendte for at levere koncerter af høj kvalitet, hvor lyd og lys er med til at skabe de perfekte rammer omkring deres koncerter, der veksler mellem lange, pulserende passager og Spleen Uniteds efterhånden ganske mange hits fra bagkataloget.

Forkæler dine dansesko
Til deres kommende koncerter herhjemme vil der lige såvel være fokus på helhedsoplevelsen fra bandet, der medbringer prangende visuel scenekunst og et musikalsk set, der for alvor sætter gang i dansegulvet - både i form af de nye, mere klub-venlige numre, men også hits fra de sidste, succesfulde albums.

Det beviste de bl.a. på årets Spot festival, hvor de gav en yderst fest-startende og dundrende eksplosiv koncert på taget af Godsbanen foran et meget taknemmeligt publikum.-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.