Hvad
Hvor
Hvornår

The Souljazz Orchestra

Billetter til The Souljazz Orchestra, 2014 København V

The Souljazz Orchestra, Copenhagen Jazz Festival, Pumpehuset, juli, jazz

The Souljazz Orchestra har hjemme i Ottawa i Canada, hvor de blev dannet i 2002, men er en multikulturel festlig eksplosion af soul, brass, afrobeat, ethio jazz, latinske og caribiske rytmer, der trækker tråde tilbage til 60'erne og 70'ernes klassiske souljazz, men også dyrker spirituel musik og inspirationer fra Nordafrika og Fjernøsten.

De seneste tre albums er udkommet på Strut Records (også Mulatu Astatke, Dennis Coffey, Ebo Taylor m.fl.), og det er også her, at de deres nyeste udgivelse "Inner Fire" udkom i 2014. The Souljazz Orchestra har vundet flere albumpriser, men det er på baggrund af intensiv turnéaktivtet, at gruppen er blevet et efterspurgt navn på festivaler over hele verden.

Albummet er indspillet med Souljazz Orchestras karakteristiske analoge teknikker og fortsætter den lange rejse på tværs af stilarter for at skabe en fyrig sound og stærk rytmisk musik, designet til at løfte både krop og ånd. "What is important and notable is that Souljazz Orchestra deliver a truly genre-bending, international music juggernaut in Inner Fire. It encompasses touches of soul, Latin, Afro, and of course jazz, among others. Brief yet loaded, Inner Fire resides among the elite albums regardless of stylistic labels in 2014."

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.