Hvad
Hvor
Hvornår

The Songs of Joni Mitchell (DK)

Billetter til The Songs of Joni Mitchell (DK), 2012 Frederiksberg

...something else
Haveselskabets Have

“The Songs Of Joni Mitchell” er en hyldest til det canadiske singer-songwriter ikon fremført af de tre danske vokalister Ane Trolle, Julie Maria og Jacob Bellens foran et sublimt band bestående af August Rosenbaum, Gustaf Ljunggren og Emil de Waal.

Joni Mitchell er en af det 20. århundredes mest indflydelsesrige og respekterede sangskrivere. Hendes fængende melodier kombineret med hendes poetiske og ofte meget personlige tekster samt hendes meget originale guitarspil har gjort hende til en af sin tids mest autentiske sangskrivere. Mitchells konstante kamp for kunstnerisk uafhængighed har gjort hende til en rollemodel for andre musikere - og til lidt af et problembarn for hendes pladeselskaber. Mitchell er stærkt kritisk over for pladeindustrien og den overfladiskhed, hun ser i meget af nutidens populærmusik. Mitchell er desuden en anerkendt maler og har skabt meget af det smukke artwork, der pryder hendes plader. -L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.